Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejaa434776

jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek?

Polecane posty

Gość takasobiejaa434776

hmm....w sumie pisze tu by wyzucic to z siebie.. znam dziewczyne 'przyjaciolke' od dzecinstwa..zawsze wszystko razem..krzywdy bym nie dala jej zrobic.. zaczelam z pewnym facetem swirowac.. hmmm..nie wyszlo,ale strasznie mi na nim zalezalo/zalezy.. ''przyjaciolka'' mnie wspierala..po czym..zobaczylam dzis u niego ich zdjecia..razem... pytalam wczesniej czy sie widuuja itp.mowila ze nie..w oczy mi klamala..i jak tu ufac ludziom? serce to mi peklo w pol..

Gość jak dla mnie
witaj, nie poradze nic na to ze ludzie podli, mialam podobnie i od tej pory nie ufam ludziom z gory maja tabliczke bez zaufania, jesli pozniej ktos okazuje sie naprawde wart wtedy sciagam ta tabliczke, z takim nastawieniem jest lepiej, nie boli tak rozczarowanie .. a przyjaciolka coz zapomnij o niej nie byla ciebie warta i jesli z kolesiem nie wyjdzie wtedy zateskni za toba, ale ty juz teraz przygotuj sie na slowo NIE jestes osoba ktorej moge ufac. nie chodzi o to ze kreci z tym gostkiem tylko o to ze tobie nie powiedziala i jeszcze zaprzeczala.. zycze powodzenia

Gość sevilia
ludzie to chuje! pamiętaj nigdy nie ufaj ludziom nawet jeżeli są dla Ciebie mili! Większość zna Cię tylko jak czegoś potrzebuje lub jak jesteś kimś ważnym. Ja też się wczoraj tak przejechałam. Pewna grupa ludzi była dla miła i mnie zauważała jak mnie potrzebowali teraz kompletna ignorancja z ich strony. Teraz nie będę nikomu ufać. Ja będę ignorować a nie oni mnie! Jeśli ktoś jest wart zaufania to go to na pewno nie zrazi...

Gość wszyscy sa szczesliwi
człowiek zawiedzie ale nie bóg on nigdy nie zawiedzie człowieka

Gość aylana
smutne

Gość pafrigga
norma