Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorusia999

bardzo proszę wypełnijcie juz niewiele brakuje!

Polecane posty

Gość dorusia999

Witam, jestem studentka 3 roku UE w Katowicach. Do zakonczenia pracy jest mi niezbedna analiza ankiet. Bardzo proszę o wypelnienie takiej anonimowej krótkiej ankiety. Z góry bardzo dziekuje za pomoc. http://www.ankietka.pl/ankieta/60859/wiedza-z atrudnionych-na-temat-odpowiedzialnosci-materialnej-wobec-pr acodawcy.html

Gość teofila55
za nudne :O

Gość dorusia999
mimo wszystko bardzo dziekuje wszystkim którzy pomagają mi skonczyć tą szkołe :) ja wiem ze to nie jest ciekawy temat ale czesto niestety nasze prace dyplomowe sa pisane na takie nudne prawnicze tematy. Dlatego jeszcze raz bardzo dziękuje na poswiecenie :)

Gość dorusia999
gdyby to byl wirus to by mi ponad 90 osób nie wypelnilo ankiety :) co za ludzie na tym forum masakra jakas jak to zrobic zeby ktos sie nie podszywał pode mnie ???

Gość maturks4
W ankiecie nie powinno być błędów ortograficznych!!!!

proszę powiedz mi gdzie zrobiłam błąd!!????? to wazne dla mnie :) i dzieki wielkie ze zwracasz uwagę! człowiek czesto robi cos na szybko ( mnie strasznie czas goni) i szczerze mówiąc nikt mi jeszcze nic nie powiedział o błędach ...

Gość Makarenaaaa
a ja wypełniłam:)

Makarena dziękuje :) i wszystkim jeszcze raz dziękuje bedę wam wdzieczna do końca zycia ... :)

a błędu w ankiecie dalej nie znalazłam :) ... może ktoś przy okazji wypełniania mi powie gdzie ten błąd jest ??

Gość w ankiecie nie zwrocilam uwagi
wiec moze zadnego nie bylo ale tu jest i razi mnie w oczy bo szlag mnie trafia, ze ludzie studuijacy takie podstawowe bledy robią: 'skonczyć tą szkołe ' tĘ szkołĘ !!!! tA szkołA tĄ sukienkĄ podbije męskie serca; tĘ sukienkĘ założę dzisiaj wieczorem --- ROZUMIESZ??? tę, ta, tą ---końcówka jest zawsze taka sama jak rzeczownika następującego po

tak wiem :) jak szybko pisze to niestety nie myśle przy tym :P dzieki :)