Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona i smutna

mamisynus

Polecane posty

Witam oboje jesteśmy tuż przed 30stką- znamy się 8, jesteśmy ze sobą od 7 a mieszkamy razem od 5 lat. Jego matka głupia krowa nigdy mnie nie akceptowała, od samego początku robiła wszystko, aby rozdzielić nas, na porządku dziennym padały słowa z jej ust w moją stronę np "ja nie widzę w twych oczach miłości do mego syna"lub " ty nigdy nie będziesz jego rodziną tylko ja", zerwałam kontakt z jego rodzicami i wydawałoby się, że miałam spokój. Natomiast mój wybranek pracuje w firmie u ojca i jest totalnie od nich uzależniony, nie możemy wspólnie kupić mieszkania, bo ojciec powiedział, że jeżeli to zrobi to wyrzuci go z pracy i nic od niego nie dostanie. Mój facet nawet nigdy nie przeciwstawił się , jak wchodziłam na ten temat to odpowiadał czy sama nie mogę wziąść kredytu , z autem podobnie, zapytałam ostatnio go ironicznie, czy ślubu też nie pozwoli mu wziąść to odpowiedział, że jego rodzice pewnie byliby przeciwni i nie przyszliby, a on sobie tego nie wyobraża. Wiiele razy mówiłam tłumaczyłam , że chce normalnego życia, niech zdecyduje się , to mówi, że kocha i koło się zamyka, a ja jestem materialistka bo chcę go na kredyt naciągnąć. JUż nie wiem czy on udaje głupka czy nim jest. Dzisiaj zdecydowałam o rozstaniu. Dziewczyny doradzcie coś proszę

a ojcem moich dzieci jest ben z 16 piętra