Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek28

Pomóżcie

Polecane posty

Witam Na portalu randkowym poznałam chłopaka,to on pierwszy do mnie napisał.Napisał że jest mną bardzo zainteresowany i że sprawie mu wielką radość jeśli wyrażę chęć poznania jego.Tak zaczęła się nasza znajomość. Przez chwilę pisaliśmy do siebie przez portal,później na gg.Wszystko było w porządku,widać było że jest mną bardzo zainteresowany,rozmawiało się nam bardzo dobrze,do czasu aż nie napisałam że jeszcze poszukuje,bo widzę że jest aktywny na portalu,że na portal zajrzałam z ciekawości,bo to on mnie ciekawi.Po chwili rozmowy napisał,że dzwoni kolega i że za chwile będzie z powrotem na gg,był ale tylko na chwile,bo później znowu zadzwonił tel. i tez powiedział,że za chwile wróci,czekałam ponad godzinę i się nie doczekałam.Napisałam do niego przez portal czy go przypadkiem czymś nie uraziłam,odpisał że dzwonił kolega,który miał problem,i że niczym go nie uraziłam i że przeprasza,że nie odpisał.Później napisałam do niego jeszcze parę razy,lecz już nie odpowiedział na moje wiadomości,na gg też nic.Ja myślę,że to przez to że napisałam że jeszcze poszukuje dziewczyny,że jest aktywny na portalu,że jednak tym zraziłam go do siebie.Może poczuł się kontrolowany.Czy to może przez to już się do mnie nie odzywa?Jak myślicie?

Gość michalinka...
Pisze z inna .

Gość tgfdgdgdgdgvvvvvv
widac ze to oszust, podrywa lachy na akord i kazdej sprzedaje te same teksty. Nie badz naiwa dziewczyno!

Gość xmagdalenkax
taki zycie

To nie przez to że tak napisałam?Że może poczuł się kontrolowany. Ale on napisał mi że chce się zakochać tak naprawdę i już po woli układać sobie z kimś życie.

niekoniecznie musiał pisać prawdę :) widocznie nie traktował Cię jeszcze aż tak serio jak Ty jego ;)

Gość michalinka...
Oczywiscie , ze nie przez to co napisalas . To nie jest dla niego istotne on podrywa dziewczyny , te telefony byly od panienek , a nie od kolegi , nie badz naiwna .

"napisał mi że chce się zakochać tak naprawdę i już po woli układać sobie z kimś życie." Ahhh... kobieca naiwność, napisać można wszystko. Smuci tylko fakt, że wciąż są tacy, którzy to wykorzystują...

Gość awsedrftghjqawsedrft
palant pisze do roznych cip te same rzeczy i po prostu nie ma czasu jak cipy dzwonia - on ma za duzo cip no i on tez klamie ze dzwoni kolega bo jak go penis swedzi to i kolega poczeka pewnie gadal z inna cipa czyli on zajety na tym portalu http://www.youtube.com/watch?v=4ALTu4dVbTQ

jak rozmawiał ze mną to wydawał się taki prawdziwy,jak pisał o osobie,o swoich marzeniach to wiem że pisał prawdę.Pisał też że tak łatwo się od niego nie uwolnię.Myślicie,że jak by jemu zależało na mnie to nie logowałby się już więcej na tym portalu?

Gość LAramija
Skąd ja znam ten tekst hmmm.... "Nigdy się ode mnie nie uwolnisz" , widzę że koleś stosuje te same kruczki. Znam Go osobiście

Gość retykreTy
poczekaj moze sie odezwie, pewnie sporo maili musi jeszcze napisac lub odpisac na nie.