Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryyyWOLNA

Co myslicie o pocalunkach na imprezie z nowopoznanym facetem?

Polecane posty

Jakby nie było, byłaś pijana/wstawiona i przelizałaś się z obcym typem. Czy obrona ma jakieś pytania? :classic_cool:

Gość fryyyWOLNA
bylam po dwoch piwach i 3 kieliszkach wodki. mozna powiedziec ze bylam prawie trzezwa.

Gość jupiiiiii
podtrzymuje to co wcześniej napisałam drukowanymi literami teraz to już na pewno hahahaha

No i zrobiłaś co chciałaś, czyli pocałowałaś go. Moim zdaniem to nic złego, przecież nie masz faceta którego zdradziłaś..?

Gość taaaaaaaaa6767
raz mi sie zdarzyla taka sytuacja jakies 2 lata temu na protectorze, bylam troche wstawiona jakis koles zaproponowal mi drinka powiedzialam mu ze nie lubie drinkow ale jak chce moze mi wziasc piwko mo i wypilam przetanczylam z tym kolesiem jakies 15 minut potem usiedlismy i jakos tak wyszlo ze sie pocalowalismy :o potem zaczal mi sie chwalic ze zarabia 5 tysi, ma Nowe audi i wolna chate hahahah myslał ze jestem tak narabana ze wyprowadzi mnie z imprezy i zaciagnie do lozka ale mu sie wyrwalam i powiedzialam ze juz musze isc... nachalny strasznie był, na szczescie spotkalam moja kolezanke z chlopakiem i razem pojechalysmy do domu.. nie ktorzy faceci sa po prostu bezczelni :o od tamtej pory odechciało mi sie dyskotek :o

Gość fryyyWOLNA
kurwa co za oburzenie :D nie, nikogo nie zdradzilam. ale on chyba ma dziewczyne (w jakiejs separacji sa czy cos)

Na cholerę zakładasz taki temat, skoro uważasz, że to co zrobiłaś jest ok i jesteś z tego dumna? :P Z dziewczyną w separacji :D :D :D Laski łykną każdą ściemę :D

dobry. rucha sobie dziewczynę nr. 1 potem separuje się z nią, rucha sobie kolejne a jak się na rucha to wraca do tej pierwszej która pewnie robi mu za służącą :D

Gość fryyyWOLNA
bo liczylam ze ktos poza toba sie wypowie, po co rozwalasz topik? mnie to nie obchodzi, moglby miec naqwet zone, zwisa mi to.

Inni też się wypowiedzieli :classic_cool: Niestety nikt nie poklepał cię po ramieniu, bywa.

Gość fryyyWOLNA
ee chyba massz problemy z czytaniem ze zrozumieniem :)

Gość maantra
Lewiatan, co za słownictwo.. Trochę tutaj i nasiąkleś ;)

"ee chyba massz problemy z czytaniem ze zrozumieniem" Chyba nie :)

Gość maantra
Chyba nie.

Gość nsdochwi
myśle, że zdarzyło się to wielu osobom, tylko większosc się nie przyznaje. Ja nie widzę nic złego w calowaniu sie z kims kto ci się spodobał, pod warunkiem ze nie dałas sie od razu przeleciec i nie robisz tego na każdej imprezie bo to juz chyba oznacza że trzeba ograniczyć imprezy ;P

Gość Panna Minus
hej spoko ja tez kiedys na imprezie sie calowalam z takim goscie i nie czuje sie zeszmacnoa przezto ani loda mu nie robiłam poprostu bylo miło nie mam nikogo a taka odskocznia od samotnosci poprawia mi nastrój i dalej jestem za tym ze seks sie uprawia z kims kogo sie zna tak dla jasnosci:\