Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania199000

Pytanie do doświadczonych

Polecane posty

Gość Hania199000

Kobiety proszę o pomoc mam 21 lat jestem dziewica chlopak narazie tylko zadowala mnie palcem ale mamy maly problem tzn ja mam gdy on mie pieści w pewnym momęcie przychodzi taki impuls że strasznie sie spinam i nie pozwalam mu dokonczyc niby jest mi dobrze ale nogi samoczynnie sie złanczaja moj chlopak mowi ze to poczatek orgazmu ale sama nie wiem jak to ma wygądać ? a jak u Was wygląda orgazm ?

Gość wera in de flesz
złanczają i momęcie - brawo. :)

Gość suzukigs550
Widzę ze koleżanka pyta poważnie a ludzie robią sobie jaja.. Pozwól mu dokończyć.... Nie ma się czego bać. Nikt Ci nie powie jak wygląda twój orgazm.

Gość Ajron de Zoo
jak wrócisz do szkoły i nauczysz się poprawnie pisać problemy z nogami miną jak ręką odjął

Gość jasnowidzka teresa
zrób sobie sama dobrze w samotności to sie dowiesz skoro chłopakowi nie dajesz dokończyć . Zreszto co to za głupie pytanie jak wyglada orgazm? jak srak jak nie wiesz jak :O

Taka prawda, że trzeba się masturbować, żeby się swojego ciała nauczyć. Masz blokadę prawdopodobnie przed utratą dziewictwa, albo boisz się bólu z tym związanego. Dopóki będziesz spięta to reakcja będzie obronna zawsze.

Gość gimbus z rosji
Ajron, to usiądzie z tobą w ławce, ona będzie przerabiała ortografię, a ty interpunkcję ;D

Gość Ajron Bajron
ojtam ojtam