Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desireno

Scrapbook

Polecane posty

Gość Desireno

Lubicie obrabiać zdjęcia? Od jakiegoś czasu stałam się zagorzałą facebookowiczką :P Normalnie spędzam tam strasznie dużo czasu w ciągu dnia :) znalazłam tam ostatnio aplikację dilmah własnie do robienia takich mulitmedialnych kolaży ze zdjęć i oszalałam :P robiłyście kiedyś coś takiego?

Gość mala_czarna123
Hej. Ja kiedyś robiłam takiego tradycyjnego scrapbooka, ale teraz nie mam za bardzo czasu. Sprawdziłam sobie tę aplikację na facebooku i powiem szczerze, że można bardzo ciekawie ozdobić zdjęcia. Można to znaleźć na stronie Klubu Miłośników Dobrej Herbaty. Już zrobiłam dwa kolaże :D

Gość Tabaluga87
Ten scrapbook Dilmah to naprawde fajna sprawa, pasjonuję się fotografia a często gęsto zabawa photoshopem mnie drażni, a tu wychodzi wszystko łatwo szybko i przyjemnie ;) Można się pobawić ;D

Gość gadzeciarz
Też namówiliście mnie by przetestować ten scrapbook Dilmah i. nie będę ukrywać spodobał mi się ;) nie to co inne głupie aplikacje nie mające składu ani ładu, z racji tego, że moja dziewczyna ma niedługo urodziny a ja noszę się z zamiarem napisania wiersza dla niej, dzięki temu scrapbookowi będę miał go i w czym obrobić ;)