Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdjf hbdfi

OSZUST !! W DĄBROWIE GÓRNICZEJ I SOSNOWCU!!

Polecane posty

Gość kdjf hbdfi

Witam chciałem ostrzec wszystkich przed oszustem który wyłudza pienieniądze na terenie sosnowca i dąbrowy górniczej. Obiecyje telefony i samochody z niemiec. ten oszust to Piotr N.....y!! Nikski, włosy krótko sciete. z Charakterystycznym znamieniem (bąblem) na nosie!!!

Gość jasnowidzka teresa
z bąblem no popatrz no hahaha

Gość mieszkam niedaleko
to dobrze wiedzieć 🖐️

Gość oszukana83
Piszcie jeśli znacie tego oszusta!!!! Ja się do tej pory borykam, jestem bez grosza przez tego złodzieja. Może ktoś wie gdzie teraz przebywa??? Pytam o Bruna Witkiewicza!!!

Gość gość
z kim si wy zadajecie ? azdy wie ze w Sosnowcu czy Dabrowej to same zera zyja najgorsze szumowiny zaklamancy omijac te wiochy z daleka !!!

Gość nowak1
W temacie P. Witkiewicza odsyłam m.in. na stronę "dodaj oszusta". Tam są fakty kto tak na prawdę oszukał kogo. To "oszukana83" i jej partner wyłudzili od P. Witkiewicza olbrzymie kwoty pieniędzy. Sprawy zostały zgłoszone gdzie trzeba. Po zakończeniu postępowań zostaną opublikowane w internecie bankowe dowody wpłat na ich konto na ogromne sumy, oraz ich pełne dane i adresy.

Gość gość
nauczyl sie od danka i jego przyjaciol::)

Gość gość
Piotr Latowski. Cwaniaczek z Sosnowca. Prezes Polmozbytu w Olsztynie wisi mi za trasę 2 tysiące.