Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emiczek

mój facet chce dziecka - bez mojej zgody

Polecane posty

witam wszystkich mój facet chce dziecka bez mojej zgody. jesteśmy razem ok 5 m-cy. były plany co do naszego, ślubu za rok. o dziecku też rozmawialiśmy tyle że dopiero po ślubie. niestety już drugi raz złapałam go na tym, że albo "nie zdążył" albo udał, że nic nie czół (przy stosunku) . obawiam się że chce mnie związać z ze sobą "na zawsze" poprzez dziecko. co o tym sądzicie. mam podstawę aby się rozstać?

Gość a wcześniej nie rozmawialiście
to zacznij zażywać tabletki a nie zgadzaj się na seks bez zabezpieczenia.

Gość Audiolla
zdecydowanie tak! spakuj mu walizki już dziś i wysaw za drzwi. może po prostu z nim porozmawiaj???? faceci są wygodni, a dochodzenie w środku tym bardziej. zajdziesz w ciąże, a on się zdziwi i powie, że przecież tego nie planowaliście.

Faceci są nieodpowiedzialni. Z nielicznymi wyjątkami oczywiście. Powiedz mu wprost - nie ma gumki, nie ma seksu. Albo się dostosuje, albo sobie pójdzie.

zabezpieczaj się i rozmowa poważna z nim ...po co się męczyć z pakowaniem ;-)

"nic nie czół (przy stosunku) " no to bylo mistrzostwo swiata !!! pogratuluj mu ode mnie poczucia humoru :D

daj spokoj, takim typem nie warto sobie zawracać głowy, przecież to jak on cie traktuje to jest brak szacunku, co on se myśli... w ogole jestescie ze sobą dość krótko więc ja bym się nie pakowała w życie ślub i dziecko z kims takim... ty oczywiście tez niezbyt mądrze sie zachowujesz, nie zgadzaj sie na seks bez zabezpieczenia, zażywaj tabletki np., ale ogolnie jakby mi facet cos takiego wywinął to by więcej do mojego łóżka nie wszedł, olałabym takiego ;/

Gość noiiiiiiiiiii
5 miesacy sa razem i planuja juz dziecko:O a potem bedzie teamt facet mnie rzucil zostalam sama z dzieckiem co ja mam terz robic:/