Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia22.....

ubrania dla ciężarnych - Wrocław

Polecane posty

Gość Kasia22.....

Nadszedł ten czas, że się już kompletnie nie mieszczę w spodnie :( Możecie polecić jakiś dobry sklep we Wrocławiu ? Słyszałam o H&M, ale nie wiem czy w każdym ich sklepie jest dział dla Mam ?

Gość olamary
Hej!Jestem z Wrocka i kupowałam ciuchy dla ciężarnych w h&m (Arkady)i w Happy Mum, też Arkady.Jeśli ci chodzi o spodnie to na Twoim miejscu wybrałabym się do Happy Mum, są tam fajne, dobre gatunkowo.Ja miałam stamtąd dżinsy i śmigałam w nich do pracy do 9 miesiąca, teraz jestem na L4, bo to już końcówka i dalej je zakładam na wyjścia, trochę przeraża cena bo kosztują ok.200:(Z h&m miałam kilka bluzek, sweterek, też fajne, ale jakoś tam mnie spodnie nie przekonały bo jakoś dziwnie leżały i wisiały.Z tego co się orientuję dział ciążowy jest tylko w Arkadach, na Bielanach była koleżanka i mówiła, że już nie ma!

Gość Kasia22.....
Dzięki :) wybrałam się wczoraj do Arkad i byłam H&Mie - i rzeczywiście ten dział dla mam taki trochę okrojony, ale kupiłam sobie po prostu większe ciuszki. A chodziło mi o krótkie spodenki i znalazłam takie na szeroką gumkę. Nie są specjalnie dla kobiet w ciąży, ale wygodne, przynajmniej na razie :). Do HappyMum chciałam zajrzeć, ale wisiała kartka "zaraz wracam"

Gość o losssie
jest jeden w pasażu grunwaldzkim i w magnoli - taki tylko z ciążowymi rzeczami, ale niestety nie pamiętam nazw

Gość roskowska_kll
A moze warto jest po prostu zrobic takie zakupy dokladnie tutaj http://www.beautybelly.pl/ Zwłaszcza ze wybór jest naprawde duży.