Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeee

Nieklasyfikowany pomocy!!!

Polecane posty

Gość meeeee

Mam taki problem otóż dziś dowiedziałem się, że prawdopodobnie nie będę klasyfikowany z ang... mam 8 ocen na około 12 w tym pisałem tylko 1 na 3 albo 4 spr(oto się babka czepia) i teraz co mogę zrobić. Wiem że jak będę pisał sprawdzian z całego półrocza to go nie zdam, nawet jakbym całymi dniami siedział nad książkami CO MOGĘ ZROBIĆ HELP!!!

trza bylo myslec wczesniej, dobrze ci tak ! lepiej juz sie zacznij kolegowac z dzieciakami z mlodszej klasy , przyzwyczajaj sie do niech bo bedziesz u nich kiblowac xD

Gość meeeee
Czekaj czekaj, wsystko fajnie ale nie będe klasyfikowany ponieważ mojej nauczycielki nie będzie przez najbliższy miesiąc...

A nie możesz ugadać się z babką, że pozaliczasz kilka spr z tej całej puli ? minimum, aby mieć chociaż te 2 :P przecież do zakończenia jeszcze ponad miesiąc, także dość czasu :P

nie wagaruj, kup jej flache na zakonczenie roku jak cie przepusci , a tak w ogole to ty do ktorej klasy chodzisz?

Gość meeeee
Chodzi o to że ona jest w komisji maturalniej i jej nie będzie. U niej nie można pisać sprawdzianu ponieważ "nie będzie drugi raz układać sprawdzianu" moje oceny to 1,2,2,2,3,4,5

no to sobie policz srednią, razem z tymi ktorych nie pisales, w ich miejscach musisz sobie dodac 0. rozumiesz?? i wyjdzie ci wtedy ocena na koniec, musisz miec ponad 1,76 zeby miec 2 na koniec

Gość blicck
Dlaczego nie pisales tamtych sprawdzianow? Bo jestes leniem i nie chcialo ci sie uczyc. Ja bym zrobila z takimi porzadek, szkoda, ze nie jestem naujczycielka!

Gość meeeee
a wie ktoś jakie są prawa ucznia z tymi sprawdzianami, bo skoro nie ma popraw a ci co nie pisali juz nie mogą pisać to coś jest nie tak

Gość meeeee
jeszcze raz czekaj czekaj NIE PISAŁEM TYCH SPRAWDZIANÓW PONIEWAŻ W DNIU W KTÓRYM ONE BYŁY BYŁEM NIEOBECNY GDY ODDAŁA SPRAWDZIANY PODSZEDŁEM DO NIEJ POWIEDZIAŁEM ŻE NIE PISAŁEM SPRAWDZIANU I KIEDY MOGĘ JE/GO NAPISAĆ A ONA ODPOWIEDZIALA "ZE NIE BEDZIE UKLADAC DLA MNIE NOWEGO SPRAWDZIANU WIEC NIE BEDE GO PISAL"

Gość meeeee
up

Gość meeeee
up