Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewnie na zmywaku będe:)

Zdecydowałam, wyjezdzam do Uk:)

Polecane posty

Gość niekoniecznie zmywak
zgadza sie, lekko nie jest, ale w dalszym ciagu jest masa ogloszen z ofertami pracy, tyle ze nie kazdy juz ja chce wykonywac. Polacy sie juz wycwanili i nie chce im sie sprzatac za najnizsza stawke. ale jak ktos dopiero co przyjechal i jest mu wszystko jedno, to na poczatek i to dobre, a co najwazniejsze, za najnizsza krajowa przeciez mozna tu normalnie zyc, nie biedowac, ale normalnie zyc!!!! Ale tak jak pisalam, bez pieniedzy nie radze sie wybierac, bo jak cos pojdzie nie tak, to pozniej bedzie placz i czarna doopa.

Gość do ludzie, na jakim
co zazdrosna o konkurencje ??? Jestem w UK od 5 miesiecy, prace jako pokojowka w hotelu znalazlam po miesiacu, angielski znam podstawowy - teraz sie go dopiero ucze. I tez mi wzyscy na forum odradzali bo kryzys ... Nie rozumiem tego zniechecania Polakow do wyjazdu ;/ Jak ktos ma szczescie prace znajdzie.

Gość Hfyjbgv
Home office jest juz nieaktualny, od 1 maja nie trzeba sie rejestrowac Tak ze 90 f w kieszeni

tez jestem w Anglii juz ladnych pare lat i polecam przyjazd,na poczatku znajdziesz prace za najnizsza krajowa w jakims magazynie albo fabryce a potem mozesz szukac czegos lepszego.Nie da sie ukryc,ze kokosow juz nie ma,ale i tak jest o niebo lepieej niz w Polsce.Home office zostal zniesiony