Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pytajcie o wiek

Niesłusznie mam zagrożenie z jednego przedmiotu

Polecane posty

Gość nie pytajcie o wiek

Babka cholernie zaniża oceny .. Na luzie wychodzi mi conajmniej 3, ale skoro tak uważa... postanowiłam sobie trochę pomóc ;) miałam dostęp do dziennika i jedynke ołowkiem poprawiłam na 2 .. Mam rodzicow ktorzy by sie klocili z nia jezeli bym miala zagrozenie a ja juz sobie nie chce na koniec psuc... bo jest msciwa :o:o Mysle ze to sie nie wyda i do konca roku bede sie BARDZO starać, a po zebraniu tą dwójkę zamienię po prostu na jedynke tak jak było, chodzi o to zeby rodzice sie nie dowiedzieli. Dodam ze babka jest tylko taka wredna na lekcjach, ale da sie z nia ugadac. Wole to zrobic sama, niz ryzykowac rodzicami ktorzy pewnie by ją zwyzywali... Co byscie na moim miejscu zrobili?

jestes glupia???? wiesz ze to karalne jest poprawiac oceny z dziennika?? nie wazne ze zmienisz pozniej na 1!!!!! niedopuszczalne.

Gość nie pytajcie o wiek
posluchaj, gdybym wiedziała ze bede miala przesrane to bym nic takiego nie zrobiła, ale nasza szkoła jest mała i nauczyciele ogólnie sa bardzo spoko, dyra tak samo, tylko ta baba z angielskiego taka dziwna.... wiec tylko do jutra zmienilam, nie mamy z nia lekcji..

Gość rtyuio
jak się babka kapnie to tym bardziej Cię udupi

Gość nie pytajcie o wiek
wiem ze do konca dam sobie rade, po prostu mam rodziców nie z tej ziemi .. sa bardzo emocjonalni i ja wiem co to by było ... toshiba dlaczego sie tak bulwersujesz?

Gość nie pytajcie o wiek
chyba nie kapnie :o ona tylko jest na kilka godz w tygodniu w szkole, jutro jej nie bedzie... a nasza wych., jest lajtowa i chodzi mi tylko o to zeby sie po prostu nie wydalo do jutrzejszej wywiadowki...

Gość LLukaaaa
Jeżeli ona faktycznie zaniża oceny to twoi rodzice jak najbardziej powinni o tym wiedzieć i zareagować. No i nie tylko twoi. Tak być nie może przecież są jakieś wytyczone kryteria oceniania i ona nie może robią wg swojego widzimisię

Gość nie pytajcie o wiek
wez mi spieprzaj z tym tarotem do chuja

Po 1 sie nie bulwesrusuje ale wkurzaja mnie takie dzieci jak TY nieuki a pozniej przemieniaja cos w dzienniku!! chamstwo .. A po 2 jesli jutro jest wywiadowka to zapewna babka bedzie u mnie jak chodzilam do szkoly to byly prawie wszystkie babki bo niektorzy z rodzicow chcieli np. gadac z babka od biologi. WIEC MAM NADZIEJE ZE SIE TO WYDA I BEDZIESZ KIBLOWAC BO na to zaslugujesz przez to co zrobilas. MOGŁAS sie uczyc a nie teraz narzekac ze masz rodzicow nie z tej ziemi

Gość nie pytajcie o wiek
lluka , oni wiedzą, inni też, ale co zrobić? jeszcze gorzej bedzie jak zrobia tam awanture... jestem dobra z angielskiego i wiem ze sobie na tą dwójke dam rade :(

Gość nie pytajcie o wiek
oj nie wiesz jaka jest sytuacja, ucze sie dobrze, KAZDY ma zanizone oceny!! a ja mam takich rodzicow ze przez to ich wyklocanie juz mialam poprawke wiec za taki stres dzieki bardzo!! Ty widocznie takich nie masz to sie ciesz..

Toshiba weź wyluzuj :o Trzeba sobie jakoś w życiu radzić. Jesteś całe życie uczciwy i co z tego masz? ... Ja już bym zostawiła ten dziennik w spokoju autorko bo ktoś przyczai i możesz mieć problem. Jak nikt się do tej pory nie zorientował to niech już zostanie te 2.

jestes dobra z angielskiego a masz zagrozenie na pewno nie tylko ta 1 ale wczesniej tez jakies 1 tylko ze dlugopisem ! WIEC WEZ mi kitow nie wciskaj ze baba az tak zaniza oceny.

bieu jestem wyluzowana:) taa niech zostawi ta 2 i babka jak bedzie pamietala o tej 1 olowkiem bo bez przyczyny olowkiem nie jest ta 1.. I wtedy bedzie miala przerabane.. zreszta i tak juz ma.

Gość nie pytajcie o wiek
bieu dokladnie tak, na uczciwosci daleko sie nie zajedzie boje sie ze pozniej ta babka jednak spamieta i moze miec jakies sapy czy cos, wiec nie wiem czy zostawiac ten dziennik w spokoju czy jednak zmienic... mam 5-,3,3+,4,4-,4+ oceny na dzisiaj, a na semestr mialam 4 choc postawila 2 jako proponowaną to ja nie wiem na jakich nauczycieli natrafialas ze jestes taka ograniczona... nie wiesz widocznie jacy są , moze dzieki Bogu mialas samych aniołow :o kazdy ma zanizone bo chlopak nawet ktory sie lepiej uczy ode mnie ma 2 proponowana!! ale nie mam zamiaru sie Tobie tlumaczyc bo i tak bedziesz swoje gadac

Gość TAK TAK TAK TAK TAK !!!
hmmm uczniow z jedynkami sie wlasnie pamieta..... na wywiadowce nauczyciel przedstawia radzie pedagogicznej ktory uczen i dlaczego jest zagrozony z przedmiotu. odbywa sie rowniez rozmowa z rodzicami na ten temat

taa i fajnie ze z takich ocen ci postawila zagrozenie!!! smieszne.. to jest niemozliwe bo jesli twoj wychowawca by to widzial ze tak AZ ZANIZA NIE WIEM ZA CO by zaaragowała.

Gość nie pytajcie o wiek
ale dlaczego mam byc zagrozona? przeciez zlych ocen nie mam do jasnej ciasnej no :o u nas w klasie na 25 osob 9 ma te jedynki no i kilka osob tez sobie poprawialo z kilku przedmiotow... kurcze juz nie wiem.. zmieszaliscie mnie :o

No ja z twoich ocen nie widzę żadnego zagrożenia, może powinnaś pogadać z rodzicami, żeby poszli do niej i spróbowali jakoś pogadać z nią, a nie się kłócić. Albo idźcie do dyrektora chociaż nie wiem co to da, sama miałam kilka takich babek w swoim życiu wiem jakie niektóre nauczycielki potrafią być wybitnie wredne... :o Najwyżej zaliczysz komisyjnie..

Gość nie pytajcie o wiek
moja wychowawczyni jeszcze nie widziała tego... mowie ze z ta babka jest cos nie teges ale na koniec sie wyciagne i na pewno ta 2 bedzie ;/

Gość nie pytajcie o wiek
ile razy ich prosilam o zwykla rozmowe a na drugi dzien az wychowawczyni byla zbulwersowana...im sie nie da przetlumaczyc normalnie :( jak pojda to od razu bedzie sajgon

Gość nie pytajcie o wiek
pojebana to jest ta nauczycielka ze tak zaniza.. na semestr tez tak mialam.. 2 proponowana a co do czego to 4 mi postawila.. z reszta co sie dziwic stara panna to odbija jej :D

Gość nie pytajcie o wiek
jak cos to zaraz wroce..

Gość nie pytajcie o wiek
czesc ;) nic się nie wydało i babka myslala ze ta 2 wpisala mi sama :) najgorsze za mna :) nie trzeba było się tak buzować ;p