Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan typu bears 29

Dlaczego tacy jak ja przegrywają ze szczupłymi?

Polecane posty

Gość Pan typu bears 29

Dziewczyny wybierają szczupłych, a nie panów typu bears. Dlaczego?

Gość ja jestem szczupły
i mi się wydaje, że wybierają mięśniaków.

a typ bears to jak zza brzucha nie widac penisa? czy taka ogolna izolacja?

gruby = mniej sprawny fizycznie, niewydolny kondycyjnie, a w przyszłości (jeśli nie schudnie) podupadły na zdrowiu

Gość męskie cycki nie są
:classic_cool:

Gość tyryt
Co to, kurwa, za nowy twór, "typ bears"?! Wyrażajmy się jasno, i przy okazji po polsku: "gruby", "pulchny", "nie w formie" czy jakkolwiek. Co do tematu, to tłustawe typy sa niemęskie. To obrzydliwe natykać się podczas stosunku na jakieś krągłości a potem przytulać do miękkiego brzucha. Chyba poczulabym się jak lesbijka a kto wie, może będąc z takim zniewieściałym tłuścioszkiem, wolałabym już nawet kobiety.

Gość Amicorum
Namierne kg nigdy nie będą sexy. Pogódźcie się wreszcie.

Gość rtgbrt
co za "typ bears" :(((( mow po polsku!!!! MISIOWATY FACET!!!

Gość karamba labamba don pedro
Chyba się nie znam na facetach, ale dla mnie "facet typu bears" to się kojarzy z czymś takim jak postura choćby Tomasza Majewskiego. Taki facet co pcha kulą, ponad 200 cm wzrostu, 135 kg. A nie 160 cm i 135 gm.

Gość lord wiader
Ja mam 170 cm i waze 160 kg.Mam was w dupie oooo!

Gość rtgbrt
Tomasz Majewski jest ekstra wielki facet, ale nie jakis tluscioch

Gość z tego samego powodu
dla którego,Ty wolisz patrzec na szczupłe,zgrabne dziewczyny z super figurą a nie na grube z nogami-serdelkami

Gość wewewewe
taka pokryta tluszczem skóra jest bardziej nierówna i strasznie nieprzyjemna w dotyku...

Gość Krzysztof Jarzyna
Kurwa wszyscy na kafe to adonisy za pala min 20 cm,i ksiezniczki buahahah:)Jak dobrze ze macie net.

przegrywają ponieważ szczupli goście przynajmniej wydają się być wysportowani, w miarę zadbani itd. misiowaty pan bywa super, sama kiedyś takich lubiłam ale od kiedy jestem ze szczupłym facetem to widzę, że ci typu bears to niestety najczęsciej rozlazłe lenie, ktore odżywają się śmieciami i nadużywają alko i napojów typu cola/fanta/inne. mój chłopak ma fajne, szczupłe ciało, niemal zero tłuszczu - a nie jest żadnym mięśniakiem, na siłowni był ostatni raz kilka lat temu. po prostu w miarę zdrowo się odżywia (ale jest uzależniony od słodyczy :P) a do tego gra w kosza, jeździ na rowerze i dużo chodzi. nie trawię gości którzy wszędzie wożą dupę samochodem, wcinają hambuksy i piją tylko colę i piwsko. co innego goście, którzy mają po prostu budowę taką, że są potężni - tacy są fajni. ale tłuszcz w dużym nadmiarze jest ble - trochę nie zaszkodzi :)

Gość Krzysztof Jarzyna
nieszczególnie,nie wszystkie grubasy wdupcaja fast foody,i zapijaja slodkimi napojami.Uwazasz ze tylko od takiego jedzenia mozna utyc?

Krzysztof Jarzyna - napisałam, że najczęściej jest to przyczyną tycia :) nie, że jest to regułą. wiem, skąd biorą się kłopoty z nadwagą, znam przyczyny zdrowotne itd. ale umówmy się - większość przypadków tycia to nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu, brak ruchu itd. nawet przy kłopotach zdrowotnych można się ruszać, zdrowo odżywiać itd.

Gość Krzysztof Jarzyna
nie mowie tutaj o ubocznych przyczynach otylosci,spowodowanych choroba.Mowie o aspekcie tycia.Niestety nie mozecie zrozumiec,ze to jets nalog jak alkohol,papierosy lub cos innego.Grubi ludzie najczesciej zajadaja problemy,i to nie sa problemy chwili,tylko problemy z dziecisntwa.Jest to w ich psychice.

Gość kikikix
a dlaczego faceci wybierają zawsze zajebiste lale, a takie jak ja (niska, krótkonoga, nieatrakcyjna) są przez was wyśmiewane, albo ignorowane?

Gość Krzysztof Jarzyna
noxelia lustro polecam,ale nie Twoje tylko u kolegi 🖐️

Gość żona rogaczaaaaaaaaaaa
a ja bym chciała z takim miśkiem się poseksić:P samych szczupłych ustrzelam:D

Krzysztof Jarzyna - no i mylisz się, ja dokładnie wiem, czym są psychiczne aspekty tycia itd. I świetnie wiem, że to jest nałóg, sama mam przykre doświadczenia związane z zaburzeniami odżywiania itd. Wiem więc o czym mówię. Samo tłumaczenie się to jednak mało - trzeba coś z tym robic a nie żalić się, ze tyje się z powodu stresu, kompulsów itd. . I to nie tak, że łatwo mi powiedzieć - wiem, co znaczy walka z samą sobą - ale trzeba zebrać się w sobie i coś z tym zrobic a nie żalić się, że dziewczyny wolą szczupłych gości.