Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjawarszawa23

W którym kolorze włosów najlepiej??? ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość terefere ....
w brązie wyglądasz interesująco, w blondzie tandetnie

Gość wyglądasz tandetnie
taka lampucera z Ciebie, na kazdym zdjeciu jesteś zbyt mocno opalona czy wymalowana nie wiem jaki masz kolor oczu jeśli brązowe to dobrze Ci i w tych naturalnych ciemnych włosach ale też ładnie w tych rudawych

Gość Tulipanowy bukiet
na pierwszym zdj najlepiej

Gość ebfjhbewhjbew
W blondzie trochę tandetnie, ale to chyba dlatego, że masz bardzo jasny i jednolity odcień, bardziej bym poszła w miodowy kolorek. W rudych bardzo intrygująco i wyjątkowo, a w brązie, pospolicie, Polka jakich wiele. Rude lub blond, ale ciemniejszy.

Gość w brazie super
opcja 2 rudy.

Gość ZA MOCNO SIE OPALASZ
poza tym myslę że w blondzie, ale jakims ciekawszym, bo ten jest bezbadziejny, "płaski", jak hełm

jakbym 3 inne dziewczyny widziała :) na każdym prezentujesz inny image . Dla mnie najlepiej w brązie , w blond wygladasz dobrze ale przypominasz mi dziunię z dyskoteki, która zakończyła edukację na zawodówce fryzjerskiej - nie wiem czy o taki odbiór twojej osoby ci chodzi . W rudych tez fajnie .

Gość w kazdym kolorze ci ladnie
ale najlepiej w brazie..

Gość e tam tak myslę
Najbardziej intrygująco i niepospolicie wyglądasz w rudym. W brązowym bardzo banalnie, dziewczyna jakich wiele, a w blondzie też nieźle , ale jak ktoś juz tu napisał -jak jakaś dyskotekowa imprezówka.

Gość fjghksepe
Zdjęcie numer jeden podoba mi się najbardziej bo nie jesteś na nim aż tak bardzo opalona jak na pozostałych, masz naturalny makijaż i urocze loki. Na reszcie zdjęć wyglądasz bardzo sztucznie i mało zachęcająco. Ja bym stawiała na naturalność na nie look dziuni z podrzędnej dyskoteki.

Gość Pilnie_potrzebne
Dziwne dziewczyna w blondzie ma zupełnie inne usta niż dziewczyna ze zdjecia nr 1 i 2 zmniejszałaś?