Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utytaa

Motylem bylam ale utylam

Polecane posty

Gość utytaa

Dlaczego tak ciezko znalezc cokolwiek w rozmiarze XL, 42? Wszedzie tylko male rozmiary, dla nastolatek; s,m. To dyskryminacja! Wiekszosc spoleczenstwa jest otyła i gdzie oni maja sie ubierac? A jak juz sie cos znajdzie w wiekszym roz. to jest tak brzydkie, ze nawet mojej babci byloby wstyd zalozyc.

Gość wypalcowany
czyli teraz jesteś żuczkiem??

Gość kiniula55
miałam do niedawna ten sam problem. nosilam 42 i praktycznie kupienie czegos graniczylo z cudem. zawzielam sie i schudlam i teraz juz nie mam problemow bo mam 38:) moze tez sprobuj ??

Gość widzialam
42 to rozmiar dla otylych?????

Gość zzz111
Co racja to racja -fajnych duzych ciuchow brak- co sobie mysla ze jak czlowiek gruby to juz o atrakcyjnosc nie musi dbac? A zauwazyliscie ze w wiekszosci sklepow z ciuchami chudzielce je sprzedaja? I pewnie na swoj rozmiar je zamawiaja-masakra

Gość a ja uważam na odwrót :-)
dla mnie kupienie ciuchów w rozmiarze 34, 36 graniczy z cudem! Mam wrażenie, że rozmiary nie są podawane prawdziwe - bo kiedyś mogłam kupić określony rozmiar - i było ok. A teraz wszystko trzeba mierzyć, a i tak za duże dla mnie....

A co wy gadacie, w ogóle po sklepach nie chodzicie? Ja wszędzie znajduję ciuchy dla siebie! Albo warto spytać ekspedientki(nie wstydzić się), one zawsze cos fajnego zaproponuja ;)

Gość zzz111
to tez fakt 34 i 36 terz jest malo-mialam taka kumpele co musiala sie ubierac w sklepie dla nastolatkow-ciarzko jej bylo:-(

Gość zzz111
sory za bledy!