Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracapracapracapraca

praca po znajomosci-rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość pracapracapracapraca

ide na rozmowe kwalifikacyjna w sprawie pracy. oczywiscie dziala to na zasadzie kolezanka kolezanki. zadzwonila do mnie znajoma i powiedziala ze mam isc w pewne miesjce w sprawie pracy i powolac sie na i tu padlo nazwisko. i teraz nie wiem czy mam po prostu isc na te rozmowe w wyznaczonym terminie czy faktycznie wchodzac co mam powiedziec? nigdy nie bylam w takiej sytuacji . poza tym ta znajoma tez lubi czasami troszke pokrecic i pozmyslac wiec 100 procentowej pewnosci ze ten gosciu umowil mnie z ta babka to tez nie mam. ale bardzo mi zalezy na pracy wiec pojade na te rozmowe tylko nie wiem jak sie zachowac

Wiesz jak np wparujesz do sekretariatu i powisz Iksinska kazala sie zglosic to nie bardzo. Mozesz delikatnie np napomknac w rozmowie z bossem ze ktos Cie polecil.... Albo dowiedziec sie kto z rekrutujacych ma Twoje nazwisko i czy faktycznie wiez ze Ty to Ty :)

Gość pracapracpraca
tam nie ma zadnej sekretarki. bedzie tylko ta szefowa i ewentualnie pracownicy (2 osoby ale w tych godzinach co ja mam rozmowe to moze ich jeszcze nie byc)