Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh.....

kurcze...Doradźcie mi coś,bo sama ze sobą sobie nie radze !:(

Polecane posty

Gość ehhh.....

Mam wątpliwości co do swojej osoby...Nie jestem brzydką dziewczyna,sama jak jestem w domu przeglądając sie w lusterku,uważam,że nawet ładna jestem..ale gdy tylko idzie obok mnie jakas ładniejsza dziewczyna,albo widze niektóre dziewczyny to to wszytsko sprawia,że od razu uwazam sie za brzydule..przez to ciezko mi utrzymac przy sobie chłopaka..byłam juz z jednym takim chłopakiem..jak ktoś nas widział,to wydawało mi sie jak by sie mnie wstydził...a jak szła obok nas jakas ładna dziewczyna to wtedy była masakra...przez reszte wieczoru czułam sie jak szara gąska... nie uwazam ze mam niskiej samooceny,tylko te dziewczyny sprawiaja,że przy nich moja samoocena gwałtownie spada..co robic? prosze o porady..mam 19 lat..

Gość chlopak z zasadami
masz cohote popisac na gg?

Gość koloonet@onet.pl
nie przejmuj się tym, wszystkie mają to samo co Ty.

Gość ehhh.....
a po co? chcesz mi coś waznego powiedziec? jeśli tak,to nie krepuj sie i pisz tutaj !

Gość aniaaa 19;ppp
uwierz w siebie i przed lusterkiem powtarzaj kilka razy w ciagu dnia "kocham siebie" -pomaga. mam podobnie,rowniez uwazam sie za ladna ale widok innych dziewczyn mnie doluje..to z powodu niskiej samooceny,na pewno.. wiecej wiary w siebie! i idac ulica nie patrz za innymi,to ze tamta ladniejsza,ze tamta ma ladne wlosy itp. Mysl wylacznie o sobie,ze jestes rowniez ladna i iini niech cie nie obchodza

Gość Hej ja też tak mam
:) Niektóre sprawiają, że czuję się okropnie :P :D Po prostu są ładniejsze i tyle :P

mam dokladnie taki sam problem:( tyle ze wszysycy uwazaja ze jestem za **ta dupa sexy szczupla zgrabna bla bla bla...;/ a ja tak nieuwazam mysle ze jestem gruba, brzydka i do niczego sie nienadaje moj chlopak ma juz dosc

Gość anka a a a a
przestan tak myslec,bo to zniszczy waszzwiazek. przed facetem nie pokazuj swoich kompleksow,oni tego nie lubia,tego marudzenia. Badz pewna siebie.

Gość ehhh.....
no nie wiem czy wsyztskie..niektore sa takie pewne siebie,że mnie ta ich pewnosc przeraża... i kurcze...kręce coś z chloapkiem w swoim wieku,jest naprawde przystojny !ale co z tego ze mnie chłopak wybrał jak ja cały czas mam wrazenie,że jak nawet bedziemy gdzies szli za reke to on bedzie sie wstydził,że jego dziewczyna nie jest tak łądna jak inne,tylko,ze jest przeciętniakeim..bo on jest przystojny i naprawde mogłby miec o wiele ładniejsze dziewczyny...

Gość problem nie z tobą
ale z tym facetem, to jakiś głupi wieśniak....gapić sie na inną będąc z tobą, no żal.... nie ma sensu się porówbywać z innymi bo masz takie warunki jakie masz, możesz jedynie zmieniać fryzury, makijaż, dobierać korzystne kolory, fasony.... na świecie jest tyle kobiet że zawsze znajdzie sie taka która ma ładniejsze oczy, twarz, usta czy figurę.... wyobraź sobie gdybyś mogła zmieniać swój wygląd gdy tylko zechcesz...to jak byś wyglądała ? chyba co minutę chciałabyś mieć inną fryzurę, inny kolor włosów, inne oczy, usta itd..... to absurdalne więc pokochaj to co widzisz w lustrze

Gość anka a a a a
ale wybral Ciebie i to sie liczy! Nie pokazuj mu wsojego braku pewnosci.

No nie zniese ja jestem w kurza stope brzydka chora pisalam na co mam asymetrie twarzy i co???? walic to raz sie zyje widzisz-widzisz chodzisz? chodzisz jestes glucvhoniema??? nie sadze To naucz sie cieszyc z zycia drobiazgow a rescie kij w d///

Gość chlopak z zasadami
moje gg 6519567

Gość anka a a a a
problem nie z tobą---zgadzam sie z Toba w zupelnosci,kazdy jest jaki jest i ciesz sie ze jestes ladna,bo wiele dziewczyn pewnie chcialoby byc na Twoim miejscu. Trzeba pokochac po prostu siebie,wtedy bedzie sie szczesliwym.

Gość problem nie z tobą
laska przystojny facet nie wziąłby sobie dziewczyny którą nie uważa za atrakcyjną zresztą nikt nie chce być z kimś kogo nie uważa za atrakcyjnego, zazwyczaj partnerzy łączą sie w pary pod względem wzajemnej atrakcyjności, oczywiście atrakcyjność dla każdego oznacza coś innego tobie może się wydawać: co ten facet w niej widzi, ona do neigo nei pasuje, jest taka przecietna....a dla neio ta laska moze być ósmym cudem świata bo jest coś co mu się w niej podoba i wydaje się mega seksy i atrakcyjne

anka aaa dobrze prawi :) Kij w oko i kotwice d d.u.p.ę iknnym masz rodzine przyjaciol??? Kochaja i kaceptuja taka jaka jestes??? To olej innych ja gdybym miala sie przejmowac docinkami juz jakies 100 tys razy musialabym sie zabic Ludzie sa glupi i okrutni taka prawda a ja sie smieje z nich ;) znam swoja wartosc ;') i Ty tez tak zrob Polecam na poprawe nastroju utwor Moja dumka marka trandy :)

Gość ehhh.....
no tylko tyle,że mam troche kompleksy na swoim punkcjie..jestem dośc wysoka...1.70... i szczuplutka bo waże zaledwie 56 kg... kolezanki mi mowia ze dobrze wygladam,ale wiem,ze one mnie tylko nie chca dolowac wiec kłamia..dobijaja mnie moje oklapniete włosy ! długość jest poza ramiona wiec ich cieżar sprawia,ze oklapuja...a nie moge uzywac zadnych pianek bo zaraz mi sie włosy przetłuszczaja i mam lupiez..:/ wiec wole nie używac..rano pzred szkoła sobie uniose wlosy na szczotce..i mi sie podobaja,ale po kilku godzianch włosy powracaja do swojej normalnej objetosci..a jak widze taka śliczna niska blondyneczke,ktora ma zgrabne nogi.. ahhh.. aha i dodam jeszcze,że chodze w okularach,ale podobno okulary dodaja mi uroku(wiele chłoapków mi to powiedziało),ale ja w okularach czuje sie gorsza...a okularow sciagnac nie moge,bo bez nich mi brzydko..wiec... szok co ja ze sobą mam:/

Ja mam cholernie przystojnego meza :) kazdej sie podoba a On chce mnie :) i nie patrzy na inne a juz kilka lat po slubie jestem :) Masz sie podobac sobie i masz mowic sobie every day jestem piekna atrakcyjna sexowna inteligentbna i masz w to wierzyc :) Bo pasem przyloze :P

OMG Ja mam 168 i waze 48 kg i jestem jak patyk i przytyc nie moge i co???? Mam sie przez to pochlastac???

Tez nosze okulary :) Od 8 klasy podstawowki :)

Gość anka a a a a
kaciaa--dzieki;) Twoje slowa rownie madre;) trzeba docenic co sie ma,nie jestes kulawa ? slepa? wszystko masz na miejscu? to czego chciec wiecej. Idz popracuj jako wolontariuszka ,moze zrozumiesz ze masz sie z czego cieszyc. Pewnie masz jakies kompleksy,moze uwazasz ze masz cos nie tak z figura czy cos innego,zatem popracuj nad tym;) zmien cos w sobie co mogloby sprawic ze poczujesz sie bardziej atrakcyjna;)

anka a a a dzieki zdrowko twoje tatra wznosze i autoprki tez :)

Gość problem nie z tobą
piszesz głupoty szczupła zgrabna laska a takie głupoty pisze....no żal mam tyle samo wzrostu i akurat to uważam za atut, nawet bym chciała mieć 5 cm więcej...a co !!!!! co do wagi, teraz utyłam ale gdy ważyłam 56 kilo czułam sie super, więc Ci zazdroszczę.... oklapnięte włosy ? łupież ? ale mi problem przecież nie urodziłaś sie i nie umrzesz z łupieżem....akurat na łupież są tysiące szamponów... co do oklapnietych włosów, może trzeba je wycieniować ?! może używasz zbyt obciażającego szamponu lub odżywki i stąd przetłuszczajce sie włosy i łupież ? sppróbuj myć włosy w letniej wodzie w jakimś delikatnym szamponie dla dzieci okulary ? wybierz jakieś zajebiste oprawki albo noś takie bezoprawkowe "same szybki" ja spędziłam kiedyś 2 godziny w salonie przymierzając oprawki aż wreszcie wybrałam takie które pasują do mojego kształtu twarzy

Gość anka a a a a
a ja mam 175 i co? za zyrafe sie nie uwazam wrecz przeciwnie ciesze sie ze swojego wzrostu,dlugie nogi to sexowne nogi;D ja osobiscie uwazam sie za ladna i atrakcyjna kobiete i moglby mi ktos mowic ze stac mnie na lepszego i wgl a zazwyczaj wybieram przecietnych kolesi ,bo tacy zazwyczaj maja rowno pod sufitem. Zreszta to tez nie regula. Dlaczego brzydka dziewczyna ma mega przstojnego kolesia? bo poprostu ma to cos.. dla mnie jest to niewidoczne ale dla niego TAK

Wiesz co autorko??? Zamiast chrzanic na forum dydrdymaly wskakuj w adidasy dzinsy i sun do kilku miejsc polecam hospicja dpsy domy samotnej matki oddzialy onkologiczne w szczegolnosci dla dzieci ZXapewniam docenisz co masz

Gość anka a a a a
kaciaa--hehe dzieki, to ja wzniose toast herbatka:D

A ja hiok mam 2 tyg urlopu i super humor dzisiaj :) zdrowko

Gość AGAGGA
Ja mam to samo kurcze.. pamietam jak w szkole dziewczyny mowiły ze gdyby zrobiły konkurs na najładniejszą dziewczyne w klasie to ze ja napewno bym wygrała , a ja nic sobie z tego nie zrobiłam tylko zrobiłam tylko sie usmiechnełąm,i sie czerwona jak burak zrobiłam no głupio mi sie zrobiło po prostu i tyle to dopiero jest myslenie co nie?!!

Gość ehhh.....
hehe Kaciaa:) kurcze ! dziekuję za te miłe slowa, ktore tak dodają otuchy !:) oczywiscie dodam jeszcze od siebie,że masz męza,ale wy pewnie nie macie juz po parenascie lat...bo nastolatkowie są tacy ze lubia "przyszpanowac dziewczyna", a dorosli ludzie bardziej dążą do miłości, niż do tego zeby miec dziewczyne by móc sie nia pochwalic przed kolegami..wiec nie mozna patrzec tez takimi kategoriami,że mam wszytsko na miejscu i w ogóle jest super...bo ja sie boje utraty chłopaka..kiedys tak było,że miałam chłoapak,który był prze kochany ajk bylismy sami,ale jak już przechodizlismy obok jakiejs grupki chłoapków,badz przejezdzął jakis saochód to on spuszczał głowe,albo przytulał sie do mnei tak,zeby go nikt nie poznał..to było dla mnie bolesne..coprawda było to rok temu,ale uraz pozostał..:(