Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ursula78

Mieszkanie na warszawskiej Pradze

Polecane posty

Perwersjo, wyobraź sobie, ze mieszkam w stolicy od zawsze, urodziłam się, nomen omen w praskim szpitalu... wg mnie Praga to najohydniejsza dzielnica mojego miasta.

Gość Lars_on
Zgadzam się w 100% z jagienką z okienka. Natomiast co do wypowiedzi Trolosa*: zupełnie nie rozumiem tej licytacji, co to za różnica kto się tu urodził a kto nie. Czy jeśli ktoś jest spoza Warszawy to czyni go to jakimś gorszym?! Wiele osób twierdzi i ja się poniekąd z nimi zgadzam, że dopiero na Pradze czuć klimat prawdziwej Warszawie. A to, że jest zaniedbana to inna kwestia. Ale właśnie takie inwestycje (a jest ich już coraz więcej) sprawiają, że ma ona szanse odzyskać swój blask

Gość karrtolinaa
Popieram! Poza tym każdy z nas jest inny. Jeden chce mieszkać na wsi a inny w mieście, inny woli blokowiska a inny otocznie zabytkowych kamienic. Ja lubię Pragę i chce tam mieszkać :)

Gość weMportol
Na pradze mieszka ta część społeczeństwa na zasiłkach :)

Gość Lars_on
Ręce opadają jak się czyta takie wpisy jak ten powyższy. Mi się Praga podoba i kupuję tam mieszkanie na Nowej Wileńskiej. Co więcej, nie jestem na zasiłku więc Twoja teza się nie potwierdza. Z resztą nie odbiegajmy od głównego tematu

Gość karrtolinaa
a zatem wracając do tematu. Czy znana jest już data ukończenia Nowej Wleńskiej?

Gość praga nie dla wiochy
Najwieksza patologia i menelstwo to na woli jest na pradze prawdziwi wafszawiacy nie ja nie jakies tepe sloiki

Gość we234d
praga jest najlepsza. I jestescie debilami jak mowicie ze jest niebezpiecznie na pradze. Najgorsza pod wzgledem liczby przestepstw jest wola. spradzcie sobie statystyki. potem srodmiescie. praga daleko w tyle.

Gość skro Praga jest taka super
to niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego mieszkania tam są o 1/3 tańsze albo i więcej niż po lewej stronie Warszawy???

Gość Lars_on
Właśnie przez złą sprawę, przez to, że luzie kierują się taki stereotypowym myśleniem i nikogo nie interesuje jak jest naprawdę. A poza tym, ie oszukujmy się Praga jest po prostu zaniedbana, ale to się zaczyna zmieniać. @karrtolinna: pierwotnie miał to być marzec tego roku, ale nie wiem jak jest teraz

Gość Lars_on
Właśnie przez takie myślenie, przez to, że ludzie kierują się stereotypami i nikogo nie interesuje jak jest naprawdę. A poza tym, nie oszukujmy się Praga jest po prostu zaniedbana, ale to się zmienia. @karrtolinaa: pierwotnie miał to być marzec tego roku, ale nie wiem jak jest teraz

Gość a czy wszyscy oponenci
o rzekomej złej sławie warszawskiej Pragi, zainteresował się jej historią? Raczej nie, a opinie dot. jej mieszkańców, są mocno przesadzone. Jeżeli myślicie, że Śródmieście jest pozbawione meneli itp. to jesteście w błędzie. Zaznaczę, że jestem urodzona na Pradze i wychowana również. Mam duży sentyment do tej dzielnicy. Muniek Staszczyk też zamieszkał na Pradze, na ul. Stalowej.

Gość karrtolinaa
Lars_on dzięki. To potwierdzona informacja, mają skończyć Nową Wileńską już w macu :)

Gość dewwwwwwwwwwww
Praga to patologia z całej Warszawy menele pijacy widać jak się pójdzie nawet do carrefour na pradze inny świat i pełno tych uchodźców tam mieszka jacyś arabowie, ruscy czeczeni

Gość karrtolinaa
Wyobraź sobie, że spacerowałam nie raz. Nieważne. Dla nieprzekonanych: w weekend 16-17 marca jest dzień otwarty na Nowej Wileńskiej więc można się wybrać i się przekonać :)

Gość kedonas
Nikt nie chce mieszkać w kiepskim otoczeniu i jeszcze dużo za to płacić. Pod miastem standard jest dużo wyższy, a jednak mieszkania bez porównania tańsze. Oczywiście różne można mieć oczekiwania, ale jeśli kupować mieszkanie to tylko w takich warunkach, z jakich będziecie zadowoleni.