Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka 27l,wwwawa

Gdzie zainwestowac gotówke? jakaś lokata? jak zarabiacie na pieniądzach?

Polecane posty

No taaa, od razu trzeba kogos podsumowac, ze ktos jest jest tepz, ale ktos nie moze miec problemow y kompem, ja wlasnie mam teray Widac to osiedla, 38 m to jak kawalerka bialoleka gdyie bagna i teren hm...

No właśnie, nie jest to oferta och i ach, teren na Białołęce byl osuszany, tam były bagna! Moja kuzynka ma tam mieszkanie i coś już nie jest ok. ściany wilgotnieją, dlatego taka cena! Ale są tu takie "mądre",że brak słów!:D Mądrość aż kipi! od razu podsumowanie każdego, widac dziewoji taka natura! Z waszymi "główkami" to tylko inwestować!!!Powodzenia! Bay!

Gość Emilka 27l,wwwawa
eace wysmialas moje mieszknia za 200tys w warszawie to ci udowdnilam ze sa takie! teraz juz ci nie pasuje ze ci dalam link , ze owe sa za taka cene to teraz cos o bagnach wymyslasz. I kto tu chce komus dopiec? chyba Ty! najpierw czepiasz sie dziewczyny ze gdyby nie maz to by grosza nie miala a mi piszesz ze mam :marne: 100tys na inwestowanie. Jakies kompleksiki przekwitania czy jak?

Gość Emilka 27l,wwwawa
hahaha "BAY" hahaha a moze Bye?? :D :D :D

No ty też panienko będziesz miała kompleksiki przekwitania, róznica 3 lat!!:D:D 38 m2 dobre, to salony u ludzi w domach mają po 40m,nie, nie umnie, bo ukipisz z zawiści:D:D

N to jak mi wytykasz to i ja tobie też! Po znakach interpunkcyjnych pizemy Wielką literą, paniusiu z "kapitałem":D:D

Gość Emilka 27l,wwwawa
Zmarszczki ci sie poglebia z tej zlosci, probujesz smiac sie na zewnatrz a w srodku az kipi hahaha to "BAY" hahahaha :D :D :D

A i jeszcze jedno, mówiąc o 2 pokojach, nawet nie przeszłoby mi przez myśl, że to tylko 38m2!!! Teraz 2 pok. w nowym to conajmniej 55 m2!!! Jak jestes taka dokładna to pisz ile metrów, do jest wykładnia!

użwam kremu, więc się nie troskaj!:D ty na niego musiałabys ciułać 3 miechy:D:P

Kipi? Chyba tobie w garze, gosposiu kuchenna. Idź inwestuj swoje "pieniążki":D I pochwal się nam ile wydębiłaś:D

Gość Emilka 27l,wwwawa
szybciutko sie odmlodzilas widze, hehe juz roznica jest 3 lata a godzine temu juz w innych czasach zylas niz ja hahaah :D """No ty jesteś młodsza ode mnie. Wtedy jak byłam pełnoletnia to już były grosiki, nie grosze. A rodzice odkładali sporo na ówczesne czasy."""

Gość Emilka 27l,wwwawa
takim jak ty to pluć w ryj a sobie tłumacza ze deszcz pada :D :d zegnam cie! tfuuu

dobrze ci ktos napisał, na wieś do mamusi:D Panna do W-wy przygnała pracowac na 2 zmiany i o mieszkaniu zamarzyła:D:D:D No ze śmiechu nie mogę!!!

Gość Emilka 27l,wwwawa
dokladnie :)

Haaaa ciekawe kto na forum prawdę pisze, oj naiwne lampucery!:D:DNiezły polew, na kafe pytac o lokatę! I banki!

'fuuu" jaki slownik, jak spod budy z piwskiem, menela:D

Naprwdę trzeba byc ograniczonym ,aby nie wejść na strony banków, lub nie pofatygowac się, tylko pytać na kafełe o takie rzeczy:D

Gość GREACE WSTYD MI
ZA CIEBIE, ZE JESTES TEZ POLKA TAK JAK JA !!!!!!!!!!!

Gość ciekaweeeeeeeet
ciekawy temat

No dobre!:D A gdzie to wyczytałaś, ze jestem tak jak ty Polką???:D A muszę nią być?:D Nie wiem, co Cię tak oburzyło? To,że dostosowałam poziom do "kafeteryjnych adwersarzy"?:D Nie bądź smieszna, poczytaj więcej forum to stwierdzisz, że naprawdę jestem grzeczna:D Kobieto, :D

Gość Greace opuść ten topik
z łaski swojej. strollowałas wątek pisaniem nie na temat, przez ciebie nikt nie pisze nic sensownego bo po co sie wysilac jak w pustke trafi?

ty mi będziesz mówić/ła co mam robić? Weź się ludku zastanów!:D To demokratyczny kraj! Powtórzę, trzeba być debilem, żeby o inwestowanie pytać na kafe!:D

no juz się powtórzyłaś, wystarczy na dzisiaj. zażyj leki i sie połóż:)

🖐️

Nowe powiedzonko?:D To już było, prymitywne takie jak ty dziewucho/chłopku:D Może wysil się na coś "nowego", bo zbyt bardzo utrwalasz te godziny spędzone tu:D:P

Gość skoro już tu jesteś
to nie bądź swinia,pochwal się nam jak zrobic coś z niczego,tak jak twój szkop:D może ktoś skorzysta i ożeni się bądź wyjdzie za mąż za pieniądze w zamian za obywatelstwo dla drugiej strony?

Gość rowereek
zagraj na giełdzie. Jak pójdziesz ze mną na rower to powiem Ci o co chodzi :) gg 34467 328 p.s. Nie pójdziesz na rower to.... 😠

Gość skoro już tu jesteś
greace kombinuj jak tu rozwieść szkopa by się z toba ozenił:D kombinuj nim twe wdzięki przeminą:D

Gość buahahahahah
greace gardzi Polską i Polakami bo spotyka się z ozenionym za kase szkopem :D