Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana:(((

nieszczęśliwa miłość

Polecane posty

hej:) jestem nieszcesliwie zakochana, chlopaka znam juz ponad rok, krecilismy ze soba , potem wyraznie mi powiedzial ze nie chce byc ze mna i długo ze soba nie mielismy kontaktu az tu nagle pare dni temu znowu sie odezwal, spotkalismy sie w sobote i wszystko znowu wrocilo, a on mi powiedzialze to nasze ostatnie spotkanie. Jestem załaman nie moge sobie miejsca znalezc. Jest tu ktos jeszce nieszcesliwie zakochany>??? nawet nie mam z kim o tym pogadac, wyzalic sie

no ja jestem zauroczona ajajajaj. a ty to widocznie musisz sie z tym jakos pogodzic z koro ci tak powiedzial. przykro mi

Gość normalny pogada
masz ochote popisac na gg?

no tak ale ja go kocham , wiem to, nie moge przestac o nim myslec. Wiem ze ze mna nigdy nie bedzie ale nie moge usiedziec w domu nie wiem co mam ze soba zrobic i jeszce jutro mam mature, a nie potrafie sie uczyc, no załamka:((((

normalny pogada, no chetnie popisze z Toba na GG:)

Gość wiem......
.....fatalne uczucie wiem sama byłam mam nadzieje ze ty szybciej się z tym uporasz niż ja

Gość normalny pogada
6519567

wiem.. ile czasu zajeło Ci zanim doszłas do siebie??

w czasie matury?? odstawiamy milosc na bok. lol ja mam teraz spr polroczne i stanowczo nie pozwalam myslec sobie o tym moim ah!!! a ty sie idz uczy a nie szukasz porady kochana milosc jest trudna poradzisz sobie jakos..

Gość wiem......
minął rok a je jeszcze nie doszłam ale to było niesamowite

no tak tylko jak siade do nauki to odrazu on mi sie przypomina:((( to jest straszne:((( wiem... a Ty byłaś z tym chlopakiem czy tylko jestes w nim zakochana a on o tym nie wie??

Gość wiem......
to skomplikowane ale można powiedzieć ze z nim byłam

no ja z tym moim to prawde mowiac nie bylam , tylko sie spotykalismy ale oficjalnie nei bylismy para:(((

Gość wiem......
ja go nie widziałam już tak długo a tęsknie coraz mocniej. Na początku myślenie o nim zajmowało mi cały dzień a teraz lobię popłakać sobie do poduszki myśląc o nim:(

tez tak mam a najgorsze jest to ze jak sie spotkalismy ostatnio to on mi powiedzial ze ma dziewczyne juz i ze kazal mi przyjechac do niego tylko po to zeby mi powiedziec o tym ze nie chce zdradzic tej dziewczyny, i wygladal na powaznego tylko jak poszlismy spac, do zaczął sie dobierac do mnie i sie z nim przespaam, czuje sie podle, wydaje mi sie ze mnie wykorzystał, przez toze bylismy teraz tak blisko jest mi jeszce trudniej

Gość wiem......
ja z moją miłością nie spałam więc nie wiem jak to jest ale to naprawde trudne ja wiem że nigdy o nim nie zapomnie i czas z nim spędzony nazawsze zostanie w mojej pamięci

a Ty tez tak mialas ze nie moglas sobie miejsca znalezc?? bo ja co bym nie zrobila to i tak nie ma dla mnie sensu bo ciagle on mi sie przypomina,

Gość gość
ja bylam w podobnej sytuacji po 5 latach zostawil mnie dla innej przezylam to bardzo bardzo ciezko ciągle o nim myslalam były dni ze czujłam sie lepiej a były i takie gdzie mi go brakowało zastanawiałam sie jak mu sie uklada i dlazcego mnie tak potraktowal , w koncu doszlam dow niosku że musze go odzyskać. Zamowilam urok miłosny na http://magicznerytualy.pl. Po cichu liczyłam że wróci. Ale nie spodziewałam się że aż tak mu bedzie na mnie zależeć. Po miesięcu, kiedy urok chyba zaczął działać wócił do mnie i zaczął zabiegać dużo bardziej niż na początku anszej znajomości! Teraz jestm ogromnie szczęsliwa:)

Gość gość
mój mąż wyprowadził się trzy miesiące temu po pięciu latach małżeństwa i ośmiu latach naszego związku...też niestety nie chcial niczego naprawiac, chociaż wcześniej nie mówił że jest mu ze mną żle...wszystko planował dawno nie rozmawiając ze mną wogóle...ale go odzyskałam….zamówiłam urok miłosny na stronie poleconej mi przez koleżankę http://urokmilosny24.pl , nie musiałam wcale długo czekać na efekt. Wrócił do mnie i znowu jest super.

Gość gość
ale pieprzy/cie