Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hangaa

Czy zasypiacie podczas karmienia piersia w nocy w lozku ??

Polecane posty

Gość hangaa

konkretnie ,dziecko ssie a wy zasypiacie? czy tak mozna w ogóle ??

Gość hangaa
i ile wasze dzieci ssaja zanim sie najedza i jak dlugo spia po mleku z piersi?

Ja karmie i glowa mi opada czasem w nocy podczas karmienia,jednak nie spie,a przysypiam,bo karmie na siedzaco oparta o sciane w łózku.Wieczorem karmie malego po mniej wiecej 10 min z kazdej piersi.Pozniej kiedy beknie zanosze go do jego lozeczka,jest to zazwyczaj kolo 21 godz.Maly budzi sie przewaznie ok 5 rano.Znowu karmie go po ok 10 min z kazdej piersi i odkladam do lozeczka i czasem pospi do 7 a czasem dluzej.

Gość vi_
zdarza się :) karmię co 2 godz więc mogę czasem odpaść. podobno nie wolno, ale czasem się nie da i już

to ja prawie zawsze zasypialam bo mala dosc czesto sie budzila w nocy. Teraz ssie raczej butle, ale do teraz jak ja usypiam (na lezaco zebym sama sie nie wybudzila, a mala ma lozko zaraz obok) to niestety zdaza mi sie usnac i mala juz do rana spi z nami, ale zazwyczaj po karmieniu butla i uspieniu odkladam ja do lozeczka i dopiero rano ja biore do nas zeby dospac. I jakos nie ma neatywmnych skutkow tego ze spala z nami jak mi sie przysnelo przy karmieniu, co najwyzej pozytywne- wysypialam sie bardziej, bo corka bardzo czesto sie budzila w nocy

Gość ja mam ten trzeci
zdarzyło mi się nieraz...