Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgfvmhbjn

POMOZCIE MI ZROZUMIEC FACETaaaaA

Polecane posty

Gość cgfvmhbjn

mamy po dwadziesciapare lat znamy sie z widzenia z uczelni zagadalam do niego na gg przez 2 miesiace rozmow nie wiedzial kim jestem potem mu powiedzialam i zaprosill mnie na portalu spolecznosciowym do znajomych po "ujawnieniu" moim zrobil sie dla mnie bardzo mily, regularnie pisze itd ale nie widzielismy sie na zywo az do dzis stal z kolegami na uczelni, ja ide i mijam jego grupke i patrze na niego, liczylam chociaz na usmiech, spojrzenie, zwykle czesc moze a on totalnie mnie olal i udal, ze nie widzi choc dobrze wiem, ze widzial nie rozumiem tego, gadalismy jeszcze wczoraj do polnocy na gg a dzis taka zlewka jest mi cholernie przykro, chyba juz dam sobie spokoj

Gość cgfvmhbjn
dodam, że jest czarnoskórym obywatelem Senegalu

Gość cgfvmhbjn
nie podszywaczu, chociaz moze senegalczyk okazalby sie mniejszym tchorzem :D

Gość cgfvmhbjn
oczywiście miałby też potężnego czarnego badyla :)

Gość tak naprawde
faceci juz tacy są wredni. Czy to Polak senegalczyk czy ufo itp. I niewychowani. Ani czesc, ani nic. Na co ci wredny facet?

Gość cgfvmhbjn
ale dla mnie to naprawde bylo przykre i dziwne bo zawsze w rozmowie milo mnie wita i tak czule zegna, zyczy dobrych snow, itd itp a tu nic, zero, totalna olewka, twardo patrzyl na kolege i nie spuszczal z neigo wzroku, ale czulo sie, ze to specjalnie udawane niby "nie zauwazylem cie"

Gość cgfvmhbjn
?

Gość cgfvmhbjn
a może jest pedałem skoro tak na niego patrzył?

Gość camerun
jak mu jeszcze nie obciągnęłaś z połykiem to się nie dziw :)

tez tak czesto kiedys robilam z zawstydzeniqa i zaklopotania... pewnie specjalnie uniknal Twojego wzroku bo sie wstydzil... z 2 strony on moze powiedziec ze skoro przechodzilas to czemu go nie zaczepilas tylko olalas ? he ?

Gość camerun
na korytarzu miała mu obciągać?

Gość tak naprawde
margrit ona? wychowany facet jak widzi kobiete pierwszy mówi czesc. To chyba gej, olej go. Znajdz sobie innego faceta. Taki który ciebie poszanuje i bedzie na tyle kulturalny, ze pierwszy ci powie czesc. Nie bedzie w kumpla sie patrzec itp.

Gość cgfvmhbjn
a co mialam zrobic, wbic miedzy jego znajomych i zaczac gadke? nie rozmawialismy nigdy na zywo, powiedzialabym nawet czesc pierwsza z raz, a co mi tam, ale on mnie olal totalnie i nawet spojrzenia nie odwzajemnil no to sorry ale jeszcze brakowalo tylko mojego CZESC i cisza, spojrzenia ze strony jego znajomych i totalna idiotka ze mnie

Gość Fafinette
a całował tego kolegę na korytarzu?

Gość cgfvmhbjn
nie calowal, nie jest gejem, ogolem sprawial wrazenie bardzo w porzadku podczas rozmow ale wniosek jest jeden - nie podobam sie mu, wstydzi sie mnie przed kolegami, prawda? wyrycze sie i daje sobie juz z nim spokoj chyba

a moze on mysli ze Ty to nie Ty ;d ? mysli o jakiejs innej bardzo podobnej do Ciebie dziewczynie ;p ?

Gość hbkhjklj
moze cie po prostu nie poznał. Zdjęcia a real to różna sprawa

Gość Fafinette
może i masz rację, że jesteś qrewnie brzydka... :D

Gość hbkhjklj
nie spisuj go na straty. umówcie się na spotkanie i od wtedy już pewnie będzie ci mówić "cześć"

Gość sdcds
ja podobnie jak margirit tak sie wstydzilam ze wygladalo to w efekcie tak jakbym kogos nie lubila...a to w ogolnie byla prawda

Gość tak naprawde
ja mysle, ze to wredny, narcyzowaty, niewychowany facet, który widzac kobiete nie mówi jej pierwszy czesc. Olej go. On woli facetów. Im napewno pierwszy mowi czesc, umawia sie na spotkania.

Gość natuska85
A może zwyczajnie Cię nie poznał? Zagadaj na gg, zażartuj czy nie potrzebuje okularów, bo ludzi nie poznaje czy coś. Podejdź do tego na luzie i zobacz jaka będzie reakcja zamiast od razu nastawiać się megapesymistycznie do całej sprawy.

Gość cgfvmhbjn
poznał mnie na 100%, nie pomylił mnie z nikim, zna mnie dobrze z widzenia na długo przed tym, nim do niego się odezwałam więc opcja, że mnie nie poznał/myli z kimś podobnym to absurd nie, nie obrócę tego w żart, wcale nie było mi do śmiechu, nie umówię się z nim, ja już zrobiłam kilka pierwszych kroków, nie będę urabiać się po łokcie w rezultacie dostając takie akcje w zamian sorry ale dla mnie sytuacja jest powoli spalona, siedzi teraz na gg, ale nie odezwę się do niego pierwsza, nie będę się narzucać gdzie mnie nie chcą

Gość cgfvmhbjn
eh

Gość mdcfrtnery5
moze niesmialy jest?

Gość cgfvmhbjn
no i nie rozmawialismy na gg do dzis, ja unikalam kontaktu, dzis sie odezwal gdy przyszlam na gg, normalna rozmowa, byl bardzo mily, ani slowa o calym zajsciu wiec i ja nie pytalam juz sama nie wiem, jak to wszystko rozumiec

Gość hjcjkhnjkhn
upupupu

Gość halooooooooooooooooooooo
ooo

Gość a,,,,,,,,,,
on chce cię tylko posiąść , a ty sobie nadzieje robisz bóg wie jakie