Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka17

krzywe zęby,koledzy chłopaka

Polecane posty

Gość gośka17

Czesc. Mam prawie 17 lat,moj chlopak 20.. Mam chłopaka i jestesmy ze sobą ponad rok. Postanowił przedstawić mnie swoim kolegom ale problem polega na tym,że mam bardzo krzywe jedynki.. jedna jest bardzo do przodu a druga do tyłu co mnie bardzo krepuje;/ noszę aparat na noc ruchomy od nie dawna.. boje sie ze Ci kumple mnie wysmieja ze ma taka dziewczyne, i w ogole nie wiem jak z tymi jego kolegami rozmawiac i o czym, w co sie ubrac i jak zachowac. ??

co ty chcesz sie tym kolesiom podobac czy swojemu chlopakowi?? Wez badz naturalna i badz soba jesli chce cie przedstawic umplom to znaczy ze sie ciebie nie wstydzi i nie przeszkadzaaja mu twoje zeby krzywe.

Gość gośka17
boję się,że mnie wyśmieją albo co gorsze spytają się czemu mam krzywe albo chłopaka czemu umawia się z taką dziewczyną;/

oj wez nie dramatyzuj dziewczyno..... Podobasz sie swojemu facetowi to najwazniejsze. Nie wstydzi sie ciebie wiec ty tez sie siebie nie wstydz badz pewna siebie.

Gość gośka17
Dziękuję :) A o czym z nimi rozmawiac?

to juz samo sie rozkreci nie mozna z gory sobie myslec o czym gadac zobaczysz sama sie wkrecisz jak zaczna gadac:) Nie stresuj sie tak:P

Gość gośka17
stresuję się tymi zębami i boje się że zauważą..:/

Gość Samaria44
Daj spokój, oni pewnie też nie mają idealnych zębów. ;)