Gość kindziulek Napisano Maj 9, 2011 Jestem w 2 gim. Wszystko było dobrze aż do teraz...Byłam lubiana osobą,dobrze sie uczyłam,ale wszystko sie zmieniło w tym półroczu.Bardzo spadłam z ocenami,w nocy nie moge spać. Mam paczke 'przyjaciół'. Co chwile sie z nimi kłóce(tak, ze nie gadamy ze sobą po 3 miesiące). Moja przyjaciółka wszystko zaczęła odemnie zgapiać i mnie to wkurza(twierdzi,ze ona już od dawna to coś posiada,np ja kupiłam sobie nową kurtke miesiąc temu-wczoraj patrze sie a ona ma nową kurtke, takich przykładów moge podać z 20)Ona ma się za tą lepszą i wszyscy mają jej słuchać...Wczoraj Asia,Kuba i Lucyna siedzieli specjalnie pod moim domem i chcieli mi pokazać że sie świetnie bawią bezemnie ;( Mało tego, to chłopcy w klasie zaczęli mi dokuczć i cały czas wrzeszczą moje imie i nazwisko,wymyślaja o mnie piosenki a jak sie ich pyam dlaczego tak mi dokuczją to oni że jest na mnie moda ;/ Mnie to już męczy! Rzadne sposoby na nich nie działają! Moja szkolna koleżanka wcale mnie nie pociesza tylko mówi mi że mnie nie lubią. Jeden z tych kolegów-Maciek mieszka obok mnie. Jak gada sam ze mną jest miły i mówi do mnie czasami przyjaciółko. Zwierza mi sie... ;/ Jestem dość niską osobą 155 cm- 15 lat i też wołaja do mnie niektórzy krasnal... wmawiam sobie ze takimi dupka** nie warto sie przejmować. niestety przestało już dzialać. Od 2 miesiecy nie wyszłam z domu(tylko do szkoły) bo nie mam z kim. Co mam zrobić poradzcie prosze,bo ja już nie daje rady!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach