Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kindziulek

Dlaczego?!

Polecane posty

Gość kindziulek

Jestem w 2 gim. Wszystko było dobrze aż do teraz...Byłam lubiana osobą,dobrze sie uczyłam,ale wszystko sie zmieniło w tym półroczu.Bardzo spadłam z ocenami,w nocy nie moge spać. Mam paczke 'przyjaciół'. Co chwile sie z nimi kłóce(tak, ze nie gadamy ze sobą po 3 miesiące). Moja przyjaciółka wszystko zaczęła odemnie zgapiać i mnie to wkurza(twierdzi,ze ona już od dawna to coś posiada,np ja kupiłam sobie nową kurtke miesiąc temu-wczoraj patrze sie a ona ma nową kurtke, takich przykładów moge podać z 20)Ona ma się za tą lepszą i wszyscy mają jej słuchać...Wczoraj Asia,Kuba i Lucyna siedzieli specjalnie pod moim domem i chcieli mi pokazać że sie świetnie bawią bezemnie ;( Mało tego, to chłopcy w klasie zaczęli mi dokuczć i cały czas wrzeszczą moje imie i nazwisko,wymyślaja o mnie piosenki a jak sie ich pyam dlaczego tak mi dokuczją to oni że jest na mnie moda ;/ Mnie to już męczy! Rzadne sposoby na nich nie działają! Moja szkolna koleżanka wcale mnie nie pociesza tylko mówi mi że mnie nie lubią. Jeden z tych kolegów-Maciek mieszka obok mnie. Jak gada sam ze mną jest miły i mówi do mnie czasami przyjaciółko. Zwierza mi sie... ;/ Jestem dość niską osobą 155 cm- 15 lat i też wołaja do mnie niektórzy krasnal... wmawiam sobie ze takimi dupka** nie warto sie przejmować. niestety przestało już dzialać. Od 2 miesiecy nie wyszłam z domu(tylko do szkoły) bo nie mam z kim. Co mam zrobić poradzcie prosze,bo ja już nie daje rady!?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować