Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość engi<lol>

Odchudzamy się razem

Polecane posty

Gość engi<lol>

Chcę od jutra zacząć dietę , nie mam pojęcia jaką i jak zrzucić zbędne kg! Może ktoś się przyłączy lub napisze fajne dietki , swoje efekty po odchudzaniu dla mobilizacji :) Bo przecież zawsze razem razniej!:)

Gość Chałwa.
Ja zaczęłam od dzisiaj. Wymyśliłam sobie własna diete, która myślę, że poskutkuje. Jak na razie stosować ją będę przez tydzień, a potem zobaczymy ;D Ja chętnie się przyłącze. Pisz na gg: 11626711

Gość agasi184
Cześć, ja też od dziś zaczynam odchudzanie. Idę do apteki po linea detox. Mam kupiony masażer i płytę z nagraniem fitness będę ćwiczyć. Plus jeszcze zaczynam jakąś dietę. Będzie ciężko i to strasznie. No ale chce schudnąć. Najgorzej będzie do pierwszych efektów bo później będzie lepsza mobilizacja. Trzymajmy się razem, w kupie siła:-)

w takim razie przyłączam się:) ja na białkowej sobie zaszaleję, bo już raz ją zaczęłam ale głupia przerwałam, kiedy efekty juz były widoczne:o a teraz trochę mi wróciło więc czas na nowo zacząc:)

Gość engi<lol>
O super dziewczyny że się przyłączyłyście:) Ja w zeszłym roku też próbowałam diety białkowej Dukana efekty był szokujące z każdego dnia na dzień kg ubywały , apetytu nie miałam w ogóle , ale niestety dla mojego organizmu dieta nie była za dobra, ponieważ po jakis czasie zaczęły się u mnie kłopoty skórne , a po przerwaniu kg wróciły:( Tym razem stawiam na niskokaloryczną zdrową dietę , gotowane warzywa, owoce , i rezygnuję z chleba! :) Zastanawiam się nad wybraniem dodatkowo jakiegoś suplementu diety .. może któraś z was by mi mogła cos doradzic:) ? z góry dzięki:)

Gość agasi184
Ja kupuję dziś linea detox bo tylko na to pozwala mi budżet. Jest tańsza w stosunku do innych suplementów. Nie wiem czy pomoże bo czytałam różne opinie na ten temat. Ale będę brać te tabletki dla większej motywacji. Będę miała kolejny dobry powód by nie przestawać się odchudzać. Dam znać czy działa:-)

Gość agasi184
Pierwszy dzień za mną. Zrobiłam dziś ok10km pieszo. Zjadłam tylko obiad bo na nic więcej nie miałam czasu. Przełknełam też jednego cukierka bo jestem chora i nie mogłam sobie poradzić z kaszlem. Dużo wody i częste wizyty w toalecie:-) jeszcze przede mną randka z masażerem;-) bo mam flak a nie skórę i muszę ją jakoś ujędrnić. Od jutra zaczynam brać tabletki.

Gość to ja tez, ja tez!
to ja sie do was przylacze jezeli mozna ;] wole postawic na zdrowa diete i wiecej ruchu. Ehh gdyby sie tak pozbyc tych 5 kg to byloby idealnie ; / Od jakiej wagi zaczynacie? ja przy 165 cm 60 kg ; /

Gość Chałwa.
Ja ważę 65 przy wzroście 173 cm Chcę ważyć 52 ; )

Gość agasi184
Ja waże 58kg przy 156cm wzrostu. Moim marzeniem jest odzyskać wagę sprzed dwóch lat kiedy ważyłam 50kg. Ale jeśli schudne 5kg będzie to ogromny sukces:-)

Gość engi<lol>
Ja bym chciała zrzucić 6kg , mam 170cm i ważę 65kg , mój cel to 59kg! Mam nadzieję ze razem nam się uda zrzucić nasz tłuszczyk:) Zaczyna się lato i na razie nie wyobrażam sobie siebie na plaży:( , jestem trochę wstydliwą osobą wrrr

Gość Chałwa.
Co dzisiaj zjadłyście ? Ja zjadłam dwa jabłka, herbatniki, trochę pomidora, jedną rzodkiewkę i jeden platerek ogórka. + do tego wypiłam z jakieś 2,5 litra wody. Co do ruchu do byłam na dworze z jakieś 2 h ; )

Gość engi<lol>
Ja na śniadanie wypiłam kawę i zjadłam jogurt naturalny , na obiad ugotowałam zupę warzywną , a na kolacje no niestety złamałam moje postanowienie i zjadłam 2 kromki chleba!! ajj zła jestem , ale zrobiłam za to 50 brzuszków i także spacerowałam z pieskiem przez 2 h:) Strasznie ciężko jest mi sie odzwyczaić od słodzenia kawy .. co myślicie o słodziku?

Gość agasi184
Od jutra dieta jabłkowa. Ktoś się przyłącza? Słodzików nie polecam. Lepiej dodaj mleko niskotłuszczowe plus płaska łyżeczka cukru. Kawa będzie lepsza a gorzka kawajest niezdrowa.

Gość engi<lol>
Słyszałam właśnie wiele opinii o słodzikach , a ostatnio nawet przeczytałam ,że można także od nich utyć ponieważ zatruwają organizm i spowalniają jakieś tam prace, dość dziwne bo przecież nie mają one praktycznie kcal... Agasi jak ma wyglądac taka dieta jabłkowa? gdzie o niej przeczytałaś? :)

Gość agasi184
Przez 3dni zjada się same jabłka. Można ich jeść do woli. Jeśli głód byłby nie do wytrzymania można zjeść sucharki ale tylko 3 sztuki dziennie. Oczywiście pijemy dużo wody i herbaty zielonej itp. Gorzka herbata ma zero kalorii:-) przeczytałam o tym w jakimś poradniku o urodzie

Gość engi<lol>
No a po tych trzech dniach?? ja sie najbardziej boje tego efektu jojo.. Dieta całkiem niezła jak dla mnie bo ja bardzo lubię jabła:)

Gość agasi184
No wiesz nie ma nic za darmo bo po takiej diecie trzeba mimo wszystko opanować się i to jest trudne:-( no ale trzeba się poświęcić

Gość engi<lol>
Kupiłam sobie dzisiaj także linea detox :) mam nadzieję że efekty przyjdą w tedy znacznie szybciej:) Z diety jabłkowej jednak nie skorzystam , na razie będę trzymała się dalej mojej niskokalorycznej i zdrowej :)

Gość engi<lol>
Kobitki ! Próbowała któraś z was robić sobie głodówkę ??? Zaczęłam także się nad nią zastanawiać , ale niem czy będę potrafiła wytrzymać:(

Gość kamila 65
Cześć kobitki:) Jak się mozna domyslic mam taki sam problem... ;/ chcę... pragnę i muszę to zmienic.. zawsze konczylo sie na tym samym- obzarstwie. No way! Trzeba sprawic zeby te wakacje byly zaliczone do udanych. engi<lol> a po tych 3 dniach na jablkowej co jesz? i ile koztuje linea detox? bralyscie juz?

Gość agasi184
Wiadomo że później trzeba zdrowo się odżywiać, nie objadać itp. wtedy nie będzie efektu jo-jo. Linea detox kosztuje od 35 do 40 zł zależy od apteki

Gość engi&lt;lol&gt;
Ja kupiłam dopiero wczoraj i zapłaciłam 39zł, a diety jabłkowej nie stosowałam hehe:) Agasi i jak tam , wytrzymałaś wczoraj na samych jabłkach ?:)

Gość agasi184
Nie było tak źle zjadłam tylko 4 jabłka. Dziś też jest dobrze nawet nie mam ochoty na jedzenie ale to pewnie po tych tabletkach:-)

Gość engi&lt;lol&gt;
No to brawo za wytrzymałość:) Ja chyba muszę ułożyć sobie nową dietę bo cos na mojej waga nie bardzo spada :(

Gość agasi184
Ja póki co nie staje na wadze bo wynik mógłby mnie zniechęcić wolę jeszcze trochę poczekać.

Gość agasi184
2kg mniej. Sukces oby tylko tak dalej:-)

Gość agasi184
Dziewczyny jak wam idzie? Dlaczego niezaglądacie na forum? Grubasy świata łączny się w cierpieniu:-)

Gość engi&lt;lol&gt;
Mi udało się schudnąć dopiero 1kg , jakos powli mi idzie , troche naginam tą moja dietke yyyyyyyyyyyyyyyyy, a Tobie Agasi??:)

Gość agasi184
Tak jak pisałam schudłam 2kg a od tamtej pory się nie ważyłam. ale mobilizacje mam coraz większą