Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marooned

Czy kogoś mogą kręcić pachy?

Polecane posty

oczywiście takie normalne, wygolone? usłyszałam od kolegów, że mogą patrzeć na moje godzinami i się jakoś dziwnie z taką deklaracją czuję...

Gość ja pirdole
jakie pachy was już tu wrzystkich pojebało a ty vera icona schowaj się bo będzie wpier..... :S

Jak się nauczysz pisać po poslku to się schowam. Nawet do szafy. Albo pojadę do dziadków i dokonam zakwaterowania za fotelem dziadełłe. 🖐️

Gość ja pirdole
to lepiej zobacz jak napisałaś po polsku odezwała się idiotka która sama pisac nie umie :P

Gość ja pirdole
haha dobry nick :) szacun

A dlaczego ktoś ma mnie lubić? W ogóle, kto normalny stosunkuje się wobec śmiesznej działalności takiego daremnego projektu jak mój? Zajmij się lepiej swoim życiem. :) Chyba, że forum to całe twoje życie - w takim razie - pardonne moi. :)

czy mam rozumieć że nie masz cycków ani zgrabnego tyłka iż jedyne co im pozostało to gapić się na twoje pachy ?" :O

Gość Bob Arctor
Oj mogą mogą, jeszcze jak mogą ;-)

Gość mojaaaaa
laska ma najpiękniejsze pachy

Gość Bob Arctor
Jak najbardziej. Jak chcesz, to Co mogę nawet napisać intymne wyznanie na ten temat ;-)

Gość Bob Arctor
No więc, strasznie lubię podczas sexu lizać kobiety właśnie tam, w pachy. Miewam takie napady, że to lizanie wolę nawet od lizania cipki ;-). Oczywiście , trzeba bardzo uważać, bo można niechcący najeść się antyperspirantu, co nie jest za przyjemne ;-) Ale pomijając ten drobiaz, przytrzymać leżącej kobiecie jej wyprostowane ręce nad głową, (trochę jakby była związana) i lizać naturalnie smakujące pachy...mmmmm, lubi to ;-)

:D:D:D oglądać, łaskotać rozumiem, ale na lizanie to bym nie wpadła :D

Gość sebbukku
A ja lubie ładować knagę pod pachę mojej dziuni.

Gość Bob Arctor
Wszystko można lizać, dlaczego nie pachy ;-) Dla mnie z kolei łaskotanie może być fajną zabawą w przeróżnych sytuacjach, ale z sexem akurat zupełnie nie idzie w parze. Co kto lubi, co kto lubi...

też to widziałam jako zabawę i nie miałam oporów jak łaskotali, a teraz sama nie wiem co myśleć po tym co powiedzieli :P

Gość Bob Arctor
A co powiedzieli?

Gość Bob Arctor
Czytałem, w skrócie myślowym prosiłem o doprecyzowanie ;-). Ale w sumie można sobie poradzić i bez doprecyzowania, bo wiadomo o co chodzi facetom i Twoim kolegom pewnie chodzi o to samo, więc na pytanie, co masz o tym myśleć, odpowiedź brzmi: Twoim koledzy uważają, że jesteś atrakcyjną babką i mają na Ciebie ochotę ;-).

a łaskotanie i trzymanie moich rąk tak żeby odsłaniac pachy to tylko efekt uboczny? :P

Gość Bob Arctor
Nie, to gra wstępna.

jakoś np butów mi nigdy nie zdejmują, a żeby pachy mi odsłonić zawsze coś zrobią :P no ale skoro tak mówisz, zaufam znawcy :D