Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość king in crimson1

hydraulika

Polecane posty

Gość king in crimson1

mam pytanie robie remont lazienki, chce zastopic wanne, kabina prysznicowa do tego przerobic kanalizacje a mianowicie zrobic nowy odplyw od pralki i umywalki. Jest tu moze jakis hydraulik? ile taka wymiana moze nie kosztowac?

Gość king in crimson1
ej no ludzie nie ma tu nikogo? co sie troche zna na tym?

Gość kwartnik
mam znajomych w tej dziedzinie i według mojej wiedzy wygląda to tak : każdy punkt zimnej wody oznacza jeden punkt każdy punkt ciepłej wody oznacza jeden punkt cena jednego punktu + materiał jest liczona w różnych częściach Polski inaczej ale może być w okolicach 100 - 150 zł. za punkt , cena kanalizy jest wliczona do punktu i jeżeli ktoś dodatkowo dolicza koszty zbudowania kanalizy to jest naciągaczem ale są różne utrudnienia, więc należy się dogadać i w cenie punktu fachowiec powinien wykonać 'biały montaż' , czyli założenie kranów, umywalek, podłączenie syfonów , podłączenie kabiny prysznicowej , czyli należy zapytać fachowca ile kosztuje jeden punkt ? już jaśniej nie potrafię wytłumaczyć :)

Gość king in crimson1
dzieki :)

Gość gość
O te kwestie możesz podpytać specjalistów z www.tribotec.pl. Na pewno posłużą ci jakąś fachową poradą.

Gość gość
O te kwestie możesz podpytać specjalistów z www.tribotec.pl. Na pewno posłużą ci jakąś fachową poradą.