Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbnm,lkjh

Strasznie mi smutno

Polecane posty

Gość vbnm,lkjh

Dziś mój kuzyn powiesił się na klamce. Zostawił dziewczynę i 1,5 rocznego synka. Taki młody... 24 lata. Tak mi źle. Wiem, że miał długi, ale nie wyobrażam sobie co popchnęło GO do takiego czynu. Nie wyobrażam sobie co miał w głowie zakładając pętlę na szyję.... CO MIAŁ W GŁOWIE... Nie myślał o synku? Nie wyobrażam sobie tej sceny... Jest mi tak strasznie przykro... Musiałam się wyżalić.

Gość vbnm,lkjh
Tak :(

Gość Prosiak Wspaniały
Podobno samobójstwa popełniają tylko tchórze, którzy nie potrafią zmierzyć się ze swoimi problemami. Coś w tym jest.

Gość co miał w głowie poczynając
co miał w głowie poczynając dziecko w tak młodym wieku ? chyba trociny....albo nie tą główką myślał a jak zawsze z bałaganem zostaje kobieta, on spłodził, on się zwinął a ona musi wychowywać i utrzymywać....

Gość sadf
Prosiak kurwa :o ty chyba w zyciu problemow nie miales, chuja wiesz o samobojstwie wiec stul ryj i wypierdalaj do swojego chlewa

Gość Prosiak Wspaniały
sadf, możesz mi zrobić loda suczko.

Gość sadf
no zalozyl petle na szyje, przywiazal koniec sznura do klamki i wyskoczyl przez okno :o kurwa troche wyobrazni ludzie

Gość sadf
prosiak nie dzieki, gnojem smierdzisz :o

Gość vbnm,lkjh
Nie wiem jak. Widocznie to możliwe. Ona znalazła GO dziś rano. Niedobrze mi jak o tym myślę. Musiała przez jakiś czas do przyjazdu policji i karetki być z NIM w domu sama. Pewnie widział to malutki.... pewnie krzyczała i płakała. Nie wiem jak to było. Nie rozmawiałam z NIą jeszcze.

Gość sierpniowa panna młoda...
wiem co czujesz mi tydzien temu umarla siostra cioteczna mloda dziewczyna tylke ze nie przez samobójstwo :(

zief, normalka w patologicznych rodzinach skoro jego nei było stać na utrzymanie dziecka to gdzie byli jego rodzice ? aaaa zapomniałam tylko w patologicznych rodzinach 19-20 latkowie zostają ojcami/matkami bo sami nie mieli odpowiedzialnych rodziców którzy by im dali dobre wzorce

Gość Prosiak Wspaniały
Masz przesrane sdf. Moi kumple robią ci dzisiaj w nocy wjazd na chate. Będą gwałcić!

no dobra, przestać dramatyzować...i wklejać te barwne opisy domniemanych scenek żałosci napisz od razu że mamy wpłacać kasę na tę osierocone dzieciątko i jego leniwą matkę nieroba

Gość ANAL i ZATORr.
wisi tam jeszcze ?

no i autorka od razu przestała dramatyzować

Gość vbnm,lkjh
Nie był żadną patologią . Prosze GO nie obrażać. Mieszkał z dziewczyną, z którą był wiele lat. Mieli swoje mieszkanie, ale zadłużył się w pracy. Jego rodzice nic nie wiedzieli. Nie chciał mówić i ich martwić. Jeszcze raz proszę nie obrażać nieżyjącego bo nie wypada. Nie znasz sytuacji, więc nie dopowiadaj faktów.

Gość sadf
prociak ubije cie siekierą i zrobie z ciebie kiełbase :)

Gość vbnm,lkjh
Widzę, ze nie ma tu poważnych ludzi. Potrafią nawet ze śmierci i czyjegoś nieszczęscia żartować. Kolejny raz potwierdza się teza, ze na kafeterii siedzą w 99% niepoważni gówniarze. Idę stąd. Nie będę czytać tych przykrych i godnych pożałowania postów. Liczyłam na słowa pokrzepienia, szukałam ulgi a dostałam obelgi. Aż mi gorzej.... a miało być inaczej.

Gość ANAL i ZATORr.
klamkę to bym kupił za rozsądną cenę oczywiście

"mieszkał z dziewczyną wiele lat" to ile miał lat gdy się poznali ? 16 ? to faktycznie bardzo poważny wiek i bardzo poważny związek sorry, nie przekonasz mnie, ja mając 23 lat dopiero skończyłam studia i zaczynałam pracę zamiast pomieszkiwać z chłopakiem i płodzić dzieci no i to faktycznie normalna rodzinka, skoro żyli ponad stan, narobili długów a ich rodzice nawet o tym nei wiedzieli... w rodzinach gdzie teściowie akceptują związek młodych nikt nie musi się wieszać na klamce bo nie ma na rachunki....raptem niecałe dwa lata od urodzenia dziecka....

widzę to tak: kolejna młodociana para bez wykształcenia która płodzi dzieciaka na, którego ich nie stać..... pokaż mi jakiegokolwiek faceta który z własnej woli, w pełni świadomie decyduje się na dziecko i rodzinę w wieku 21 lat..... buhaha

Gość żenaddaaaklakla
ja mu nie współczuje. współczuje jego kobiecie i dziecku - że zostali sami. facet zawsze ma się troszczyć o swoją rodzinę - a tak sprawił że do końca życia jego dziewczyna będzie się obwiniać o jego śmierć. Dupa wołowa a nie facet.... SORRRRYYY ale tak uważam i tyle.

ergo młodzi nieodpowiedzialni ludzie nie nadają sie do tego by płodzić dzieci

Gość ogris
Atakujecie młodocionanych dzieciorobów, a może też im ukrycie zazdrościcie, że Wy nie mieliście okazji się poruchać?

Gość sokowiruuufka
co miał w głowie poczynając : zachowaj dla siebie swojej wywody. ja pierdole co za nietakt. jak tak mozesz pisac o zmarłym nie znając sytuacji. zal mi ciebie. spierdalaj stąd. zamiast glosic swoje mądrosci napisalabys cos milego albo wcale nie pisz. myslisz ze zjadlas wszystkie rozumy? trzeba miec wyczucie a ty go nie masz. wstydź się, autorko trzymaj się. czas leczy rany...

Gość sokowiruuufka
co innego pisalibyscie jakby chodzilo o kogos waszego bliskiego. żal mi was. zero taktu i zrozumienia. wyobraźcie sobie swojego brata/ siostrę/ kuzyna w takiej sytuacji i wtedy wyzywajcie. przykre. człowiek czlowiekowi wilkiem. świat sie konczy.

Gość wiem wszystko jak nic
ble ble ble no tak to był chodzący ideał, wzorowy mąż i ojciec, właśnei dlatego narobił długów w pracy...znaczy co ? nakradł ? zdefraudował firmowe pieniądze ? a co do insynuacji że zazdroszczę bo nie miałam okazji korzystać z uroków życia....miałam i mam ale nie byłam na tyle durna by zachodzić w ciążę bo uprawiam seks w wieku 20 lat....