Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iifviy7fi

najlepiej platna praca "artystyczna"

Polecane posty

Gość iifviy7fi

naprzyklad po asp jaki kierunek trzeba skonczyc zeby znalezc i pracowac, w dobrze platnej pracy gdzies powyzej 3000 zl/msc ????

Gość iifviy7fi
up

Gość w tym w zym jestes dobry
po prostu

Gość trjtf
up ?

Gość kierunek F.O.Ch
ale musisz być w tym dobraaaaaaaaa

Gość iifviy7fi
no wiem, wiec??

Gość iifviy7fi
up

Gość prawie 40-latka
odwalić dobry kawałek na YT z milionami wyświetleń i sami Cię znajdą;D gorzkie ale prawdziwe

Gość chyba architekttt
ale nic na siłę

ja skończyłam arteterapię w zakresie sztuk plastycznych, robię szkolenia w firmie którą prowadzę na wspólni z jeszcze jedną osobą- szkolenia artystyczne dla nauczycieli, oprócz tego pracuję jako specjalista do spraw szkoleń i promocji w bardzo dużej firmie

Gość yagababa
Ja sama studiuję na wydziale artystycznym. Jakoś daję sobie radę. Uważam, że w tym zawodzie trzeba się wszędzie pchać, jak nie drzwiami to oknami, tzn. promować siebie, swoją twórczość, pokazywać się i zdobywać różne kontakty. Bo jak się nie pokażemy, nie wyjdziemy z tym do ludzi to nie ma na co liczyć. Sami przeciez do nas nie przyjdą. Wiadomo, że trzeba być w tym również dobrym, bo bez tego nici. Wcale nie trzeba być po asp, żeby być dobrym artystą. Mam wielu przyjaciół, którzy nie studiują na asp a są dobrzy w tym co robią, ba, nawet cholernie dobrzy.

Gość Artshobby
Zapraszam na kurs witrażu do naszej firmy Artshobby.pl! świetny prezent na święta dla siebie i kogoś bliskiego :) Mamy też w swojej ofercie inne produkty, które mogłyby służyć jako prezenty :) Zapraszamy do współpracy :) To zajęcie zajmuje czas i jest bardzo twórcze, gdy tworzymy czujemy się potrzebni i rozwijamy swoje umiejętności