Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kuchara

nie umiem gotować! nie umiem nie umiem nie umiem!

Polecane posty

Gość nie kuchara

wszystko, co ugotuję, jest bez smaku, jałowe, mimo że używam przypraw takich jak w przepisie. Gdy robie np gulasz czy bitki, nigdy nie wytraca sie sos, nie umiem gotowac zup.. Próbowalam juz tyle razy, wszystko co ugotowalam bylo niesmaczne :( Jest tu ktos taki jak ja, kto nauczyl sie gotowac?

Gość nie kuchara
czy tylko ja jestem takim beztalenciem, a reszta to idealne matki-polki?

ja też nie umiałam, wg przepisów goowno wychodziło...a jak robię po swojemu to zawsze coś mi wyjdzie, improwizuj :D

w zasadzie to chyba mam gorzej, bo w całym swoim życiu ugotowałam tylko góra 3 obiady, ibyły tak banalne że nie moglam nic zepsuć, nie jesteś sama ;)

Gość nie kuchara
ja czego bym nie dodala, to niedobre. A moze macie jakies proste przepisy na zupy/ drugie dania?

Gość nie kuchara
jakis czas temu jedna przechwalala sie przed druga, jak ona to zdrowo i smacznie gotuje, jaka jest eko i bio, a jak przyjdzie co do czego to cisza :O

Powtórzę za koleżanką z góry: improwizuj. Ja potrafię gotować, a z przepisów też nie zawsze mi wyjdzie. Szczerze mówiąc skąd możemy wiedzieć czy to dobre jak tylko widzimy na obrazku? Może wychodzi takie jak powinno być i nam zwyczajnie nie smakuje a autor przepisu się zachwyca.