Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moxi

Zbyt otwarta? Plusy i minusy

Polecane posty

Gość IMO13811
Hmmm...tytuł tematu zadziałał na moją wyobraźnię. :P

Haha, już się boję. Ale pamiętaj, to dyskusja ogólna a nie dział erotyczny

Gość IMO13811
Właśnie - dyskusja ogólna, dlatego można o wszystkim.

Dokładnie. I tu nie zaprzeczę. Ja raczej myślę o zbyt otwartym byciu na świat i ludzi (nie pod względem seksualnym, jeśli trzeba to tak ująć) ;)

Ale widzę, że nikt nie chce się przyłączyć do dyskusji... :)

Gość Sputnik91
Łatwo się przejechać na tym że się komuś zaufało =/

Gość IMO13811
A ja z kolei umiem gadać tylko o jednym. :P No ale jeśli zachęcisz mnie fotami, to możemy pofilozofować trochę...

IMO, nie zachęcę cię fotami, chyba, że chcesz ujrzeć siedemnastoletnie dziecko z twarzą dwunastolatki, dużymi oczami i z roześmianą buzią, a w środku z kolorowym aparatem na zębach...?:D Stanowczo cię obrzydziłaM?

Gość IMO13811
Moxi "Stanowczo cię obrzydziłaM?' Tylko tą "siedemnastką"...

Gość Sputnik91
Kurcze - jak przedtem byłem nastawiony aseksualnie to się napaliłem - jesteś zła... Bycie zbyt otwartym ? W sumie to jest pozytyw... Jak ktoś jest otwarty to dobrze - gorzej jak źle postrzegają tą jego otwartość ( tak sztucznie czy coś... ) wtedy przesrane ;]

wszystko ma plusy i minusy - po co sie nad tym rozwodzic?

IMO, no nareszcie! :D Plusy jednak są? O, to miło :)

SP, żeby móc pogadac o pierdołach :)

Sputnik, no racja ;) Ja np. jestem otwarta, ale jak widzę mega pewnego siebie faceta i jeszcze gada do mnie, to.. :) się peszę, nie słyszę, co mowi, a on mowi cos do mnie z usmiechem na twarzy, a ja zaczynam sie smiac, mając nadzieję, że to nie było pytanie :D :D :D

Gość IMO13811
Plusów jest w tym wypadku więcej, ale nieliczne minusy potrafią tak dojebać, że wszystko się wyrównuje...

Gość Sputnik91
:-) No też tak robię - ale np ciężej mi jest się otworzyć do nieznajomch ... Jestem postrzegany za osobę otwartą ale jakbym miał zagadać do jakiejś dziewczyny do której chcę zagadać - lub np na jakimś zjeździe zagadać do grupki ludzi to ciężko strasznie u mnie z tym...

plusy -osoba taka szybko i łatwo nawiązuje kontakty minusy - to czasem przeszkadza, denerwuje otoczenie... moze byc mylnie odbierana...

Sputnik, no ja z kolei do nieznajomych dziewczyn potrafie zagadać z większą pewnościa niż zazwyczaj, w sumie to dziwne. Wiesz, z facetami nie mam oporów, ale tak jak mówiłeś, wystarczy, że ktoś mi się podoba, niekoniecznie zalezy, czy już coś, ale podoba; i co gorsze, jest pewniejszy ode mnie, to od razu mięknę ;) Hehe, ciekae jakby to było, jakbysmy my sie spotkali. Ciekawe, kto by wymiękł pierwszy ;)

SP, no właśnie Denerwuje otoczenie. Ja np. się tym nigdy nie przejmowałam, ale zauważyłam, że niektórych to wkurza, jakby mi zazdrościli. ;) W sumie, to w dupie mam, ale wiesz :)

IMO, wszystko sie wyrownuje? to nawet w porządku :) ;> A ty zdradzisz swoje lata? Bo tak coś czuję, ze fotki mi nie poslesz :>

Gość Sputnik91
Nie no - jeśli chodzi o spotkanie kogoś poznanego w internecie to wtedy jakoś się nie peszę ;] Bo już gadaliśmy i mamy ten taki jakby "pierwszy kontakt" za sobą... Raz się spotkałem z taką dziewczynę i nie żebym czuł się jakoś super pewny siebie ale po prostu czułem się swobodnie, ona w sumie też.

Gość Sputnik91
Chciałem pisać to o otoczeniu - w sumie to prawda - jak ktoś jest naprawdę bardzo otwarty i wszyscy go lubią - to jednocześnie wszyscy go lubią, a w środku mu zazdroszczą i zaczyna się zawiść =/

Sputnik, no dokładnie. Fajne uczucie, jak już prawdopodobnie wiesz, czego spodziewać się po takiej osobie. Wow, zawsze sie zastanawialam, czy tylko moja pewnosc siebie jest w niektorych wypadkach ograniczona, widzę, że nie tylko ja tak mam, więc nie jest źle :) SP, ale trza z tym jako tako żyć :P

Sputnik, tak i ta zawiść jest denerwująca, ale jest wiele pewnych siebie osób i jakoś się tym nie przejmują, więc nie przejmujmy się i my :)

Ok, ja lecę, późno już, a rano szkoła :D :) Powodzenia Sputnik w kontaktach z dziewczynami! Tobie sie uda, mnie też! :) Fajni z nas ludzie, tak myślę :D Dobranoc ;)

Gość Sputnik91
Hmmm mnie troche zgasili na studiach - na początku byłem w centrum ale później z czasem jak po mnie jeździli i od obcych osób dowiadywałem się że słyszeli o mnie jakieś wymyślne rzeczy to zszedłem trochę w cień... W sumie też mi tu dobrze bo jak już z kimś nawiąże BLIŻSZY kontakt to staję się na nowo sobą ;]

Gość Sputnik91
Uciekliście ? :D

Gość Sputnik91
No to ja też sobie idę ^^