Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekgekgekgekg

metocard-czy te

Polecane posty

Gość ekgekgekgekg

tabletki mi pomoga? bylam dzis na ekg i ze stresu mialam tetno 120 i musze to ekg powtorzyc bo dr powiedzial ze w klinice mogli by mnie nie zakwalifikowac do zabiegu z powodu tego ekg i zapisal mi metocard. mam zazyc dzis na wieczor i jutro rano i przyjsc na ekg jeszcze raz

Gość ekgekgekgekg
up

Gość ekgekgekgekg
up

Gość ekgekgekgekg
nic nie mowil tylko zapytal czemu ma pani takie wysokie tetno/ z takim wynikiem moga byc problemy przy zakwalifikowaniu na zabieg. nic innego nie powiedzial. tylko kazal dzis wieczorem i jutro rano wziasc metocard i przyjsc jutro powtorzyc ekg

Gość ekgekgekgekg
teraz sobie spokojnie siedze i mam tetno 72 ale co bedzie jutro?czy historia sie powtorzy?

Gość ekgekgekgekg
ratowniczka--troche mnie zmartwilas no lae przeciez gdyby poza tetnem bylo cos nie tak to chyba by mi cos powiedzial?

Gość ekgekgekgekg
Boze ale teraz mam stracha :-(

Gość ekgekgekgekg
bylM DZIS POWTORZYC BADANIE. ale nie znam wyniku bo ne bylo lekarza i pielegniarka zaniosla do jego gabinetu do opisu(jak bedzie to opisze). badanie trwalo podejrznie krotko. ledwo sie polozylam podpiela co trzeba zalaczyla i za chwilke juz bylo po wszystkim. nie wiem czy wyszlo dobrze i jakie mialam tetno