Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerfeewweew

o aborcji jeszcze słowo

Polecane posty

poprawka - bo ja tam nigdzie w tym linku nie widzę tych danych.

Do reminki "a co do katolików - toż oni są tak zakłamani, że po skrobance od razu lecą do spowiedzi i potem sumienie mają czyściutkie" Bzdury piszesz, nie sądzę żebyś dostała bez problemu rozgrzeszenie za zabójstwo dziecka jeżeli księża odmawiają rozgrzeszenia za śmieszny konkubinat. Do rtyrtyry "Poczekaj, poczekaj, po kolei... Czyli jak ktoś mnie zabije młotkiem to WTEDY zrozumiem jakie cenne jest życie?" Nie, ale zanim zdechniesz może o tym pomyślisz! :) Ustalmy jedną rzecz, jak już pisałem wcześniej w naszym kraju kobieta zostawiająca dziecko w szpitalu nie ponosi żadnych konsekwencji, finansowych też, więc argument o "ciężkich warunkach" jest całkowicie bezzasadny! Pozostaje z dupy wzięty argument "dobro dziecka" nie jesteście Bogiem, nie wiecie do kogo trafi dziecko, może będzie miało mamę 1000 razy lepszą od was, musiałoby mieć strasznego pecha żeby trafić na jeszcze gorszą kurwę! Dokładnie waszych argumentów używają członkowie brazylijskich szwadronów śmierci, w latach 1990-1992, w całej Brazylii zabili około 5000 bezdomnych dzieci, medale chujom dać! Hitler też chciał uszczęśliwić ludzkość usuwając z niej ludzi chorych, kaleki, kolorowych itp..., dzieci też szły do gazu, głupie kurwy postawcie mu pomnik! Jesteście prymitywnymi, samolubnymi, niezdolnymi do wyższych uczuć szmatami, myśląc o skrobance myślicie tylko i wyłącznie o własnej dupie i żadne tłumaczenie tego nie zmieni! Żaden wartościowy facet nie zwiąże się świadomie z potencjalną morderczynią jego dzieci, musiałby upaść na głowę!