Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bn,nbvghjhjhjbnkpjklo

jak wyglada według Was ładna kobieta ??????????????????

Polecane posty

Gość bn,nbvghjhjhjbnkpjklo

jaka kobiete uwazacie za ładną ?

Gość prawiczek z warszawy
uważam np że kafeterianka śledź w puszcze jest ładna :) Wg mnie to ładne rysy twarzy nienaganna sylwetka, schludny ubiór :)

Gość Bridget J0hnes
proporcjonalna z regularnymi rysami twarzy .

Gość astermad
ta sledź w puszcze to zawistna, zazdrosna i bardzo glupia baba do tego chodza plotki po kafeterii ze smierdzi jej z pizdy sledziem-stad ten nick

Gość sierotka z domu dziecka
ja jestem najladniejsza:D

Gość Sputnik91
170 cm rude włosy uczesane w loki lub proste ;] delikatne piegi na nosie Duże Zielone Zmysłowe oczy miseczka B nie za bardzo szczupła/chuda nie za gruba ;] Proste białe ząbki Dołki w policzkach przy uśmiechu Lekko podłużne paluszki u stóp jak i u dłoni Hmmm długo by tak wymieniać

Gość spoihjujk
szatynka badz brunetka migdałowe oczy wystajace kosci policzkowe pelne usta prosty nosek minimum 165cm

Gość sierotka z domu dziecka
TO JA JESTEM-TYLKO WLOSY MAM KASZTANOWE

Gość Sputnik91
Najlepsze jest to że mam całkiem inaczej wyglądającą dziewczynę ;* A jeszcze lepsze jest to że uważam ją za naprawdę śliczną kobietę ;]

Gość Sputnik91
kasztanowe włosy i zielone oczy czy kasztanowe włosy i oczy migdałowe ?

ale kazdemu podoba sie co innego dla jednego ruda, dla innego blondyna najwazniejsze zeby kobieta zawsze miala delikatny makijaz, ulozone wlosy, ubrana stosownie do sytuacji

Gość Ładna to jestem ja
:)

Gość aleksija2
Moim zdaniem to zle ze podajecie konkretny wyglad bo kazdy ma inny gust, napiszcie cos w stylu no nie wiem.. ogolnie "ladnie ubrana", "dlugie wlosy"

Gość Sputnik91
Hahaha xD nie do końca... delikatny makijaż - oczy... nic więcej... Ułożone włosy ? ... Nieee !! Taki chaos też jest czasem ostry i fajny ;]

Gość Sputnik91
Włosy takie żeby leżąc mogła nakryć nimi "LEDWO CO" piersi ;D zawsze mnie kręciły takie sceny na filmach i w realu zresztą też... czyli trochę poniżej łopatek.

Gość Navya
ładna buzia czyli najlepiej duże oczy mały nos ,pełne usta ,albo może coś odbiegac od tego ideału tylko żeby rysy ze sobą współgrały i były proporcjonalne . czyli w twarzy nie może nic rzucać się w oczy ,że jest zbyt duże lub zbyt małe ale ważny jest kształt oczu np ładniejsze zwykle są migdałowe lub lekko kocie bo są bardziej zmysłowe , no i o ciemnej oprawie , długie rzesy itd nosek to wiadomo dość maly i zgrabny najlepiej usta nie każdemu pasują takie jak u angeliny ,ale nie moga być wąskie i muszą pasowac do twarzy poza tym liczy się cera , karnacja , zęby z figury to musi być kobieca ,ale szczupła i delikatna zarazem Musi być talia , jakieś piersi , biodra . biodra nie powinny byc bardzo duże ,ale powinno być ok 30 cm pomiędzy talia ,a biodrami wtedy udowodniono ,że faceci instynktownie na to lecą wzrost to różnie ,ale najatrakcyjniejsze kobiety są chyba w przedziale 155-178 mniej więcej I to są chyba najważniejsze cechy

Gość Navya
a no i zapomniałam ,że ładna kobieta powinna mieć też ładne , gęste włosy i być zadbana a czy brunetka ,blondynka , ruda to kwestia gustu już te cechy co wymieniłam są uniwersalne ogolnie dla ładnych kobiet

Gość gość
JA POWIEM PRZEWROTNIE ALE PRAWDZIWIE. Ładna kobieta to jest młoda. Dziewczyny sa ładne do Max. 18-19, czasem 20 lat. Potem juz szybko robią sie brzydkie. Żylaki, rozstępy, zmarszczki, przebarwienia, hemoroidy.

Gość gość
Ciało: - figura klepsydry - wąska talia - szczupłe łydki i masywne rozszerzające się uda - odstająca pupa - przynajmniej średni/widoczny biust Twarz: - sercowate duże ponętne usta - wystające kości policzkowe -delikatna trójkątna broda Taka kobieta naturalnie atrakcyjna będzie piękna i seksowna nawet do 50 taki Nie słuchaj się tego że tylko młoda-bo dziewczyna tylko młoda,tylko chuda czy tylko zadbana nigdy nie będzie tak atrakcyjna jak 100% kobieta. Równie dobrze może facetowi podobać się młode ,zadbane zwierzę.Kobieta to kobieta i ma pewne cechy wyglądu. Niestety w Polsce kobietę z ciałem i twarzą kobiety można spotkać raz na kilka lat :/

Gość Blondas z Krakowa
Szatynka, brązowe lub zielone oczy,ciemna karnacja,wzrost 170 cm,mały zgrabny nos.

Gość gość
A ja lubie takie kieszonkowe modelki 140-160cm co w razie potrzeby można pod łóżko albo jeszcze lepiej na szafę schować bo na szafę żona rzadziej zagląda

Gość gość
gość dziś sercowate usta jak aktorki w starym kinie?