Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czakara

Zmarła matka mojego męża...

Polecane posty

Prawda jest taka że porzuciła go gdy miał dwa lata... Ale teraz gdy zmarła po rocznym pobycie w domu opieki okazało się że mój mąż jest jedyną osobą z nią powiązaną i spadła na Niego organizacja pogrzebu. Zgodził się twierdząc że ktoś musi się tym zająć, ale widzę że nie jest mu łatwo...cierpi....wspomina ból kiedy widział pijaną matkę na ulicy która go nie rozpoznawała....Ale może w ten sposób zamknie za sobą pewien rozdział życia. Ja zobowiązałam się wybrać strój dla tej kobiety, ale nie wiem co... doradźcie mi...dziwna sytuacja...

Gość współczuję Wam
.

Gość zazdroszcze ci i tobie
tez bym chciala zeby matkę moje trafil szlag:D nie musi od razu umierać ale jakby ją eksportowali do australii to nbym byla w siódmym niebie

miało być oczywiście * * *matkę mojego

Gość Sputnik91
bądź przy nim i nie myśl że to TYLKO JEGO PRYWATNA SPRAWA ;] pomóż mu jakoś ale nie bądź nahalna ;-) Chyba dobrze doradziłem ? Mogę się mylić bo doświadczony nie jestem , ale tak bym chciał gdybym był takim facetem.

Gość sipsi
z tego co wiem to najlepsze są garsonki dwuczęściowe, najłatwiej jest załozyć zmarłej , sukienkę nie bardzo

Ale to rodzina ubiera??? Myślałam, że ktoś tam w zakładzie pogrzebowym czymś takim się zajmuje. Oni pewno mają wprawę, no ale jeśli trzeba samemu, to fakt, lepiej garsonkę, co by nieboszczki nie połamać.

ej sorry ale chyba onanie będzie jej ubierala nie

Gość klarysa2011-28
ja tez uwazam ze zakiecik i spodnica. jakas ladna i elegancka.... do tego bluzka pod spod. w zakladzie ubieraja, nic sie nie martw.. i badz przy swoim mezczyznie, ma tylko ciebie, wspierajk go dodawaj otuchy i wysluchaj gdy trzeba :)

Ubierać będą w zakładzie medycyny sądowej.... My mamy dostarczyć strój. Ja tylko kilka razy przelotnie widziałam tę kobietę , nawet jej wizualnie nie kojarzę....A z mężem staram się być, nie komentować tylko "być'' razem z nim

No wiesz.... Biorąc pod uwagę że nic nie miała, na nikim nie niczym jej raczej nie zależało, a o synu nie wspominając......Dobrze że znaleźli się ludzie którzy go pokochali i nauczyli kochać......