Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glucck

Mój mąż wypija codziennie wieczorem dwa piwa.

Polecane posty

Gość glucck

Co o tym myslicie?

Gość ktos wie cos wiecej
moj brat tez, mysle, ze to podchodzi pod alkoholizm.

Gość ANAL i ZATORr.
patologia

Gość widzialam
nie przesadzacie?:)

Gość a ty zeresz kazdego dnia
obiad - jestes spasiona swinia i powinnas isc na diete 😴 i przesiadujesz na kompie zamiast robic jakies produktywne rzeczy, marnujesz czas i jestes uzalezniona od neta, to tez sie leczy 😴

Gość to se ne da:)
To albo początek alkoholizmu albo już alkoholizm. Nie, nie przesadzamy. To nienormalne. Niech spróbuje przestać. Zapewne nie będzie chciał. Bo nie musi nic udowadniać. Ewentualnie przestanie... na parę dni. Znam to z autopsji. Matka tak zaczęła.

Gość 10 milionów polaków też
tak robi. Czy każdy jest alkoholikiem? I co to w ogóle jest alkoholizm?

Gość zxczxczxxzxcz
500 ml piwa dziennie to już alkoholizm czy sie to komu podoba czy nie

Gość ospała nieco
eee ja piję co dzień dwa i nic. A mam może nawet 60 lat:classic_cool:

Gość glucck
Zastanawiam sie czy powinnam sie martwic. Dlatego zalozylam watek, by poznac opinie.

mało, ale regularnie to jest alkoholizm chociaż nie wiem, czy ponad pół litra alkoholu to jest mało

Gość ospała nieco
Alkoholizm definiuje się inaczej

Gość ospała nieco
Ewa, aleś ty głupia:o Pół litra alkoholu:o

Gość dwa piwa dziennie
to nie jest normalne!!! Najpierw dwa, pózniej trzy, a póżniej cztery... Organizm sie przyzwyczaja. Jeżeli ktoś wypija codziennie dwa piwa i uważa, że to ok... :( Alkoholizm to nie tylko pijaczek z czerwonym nosem pod sklepem. Kurde, ale wy stereotypami myślicie...

a ja myślę, że twój mąż powinien przez 2 tygodnie wypijac flaszkę, a potem 2 piwa nie byłyby problemem :)

Gość ospała nieco
a jak piwo wlejemy do wiadra mineralnej to będzie wiadro alkoholu:o

Gość bennyyy
ja pije codziennie po 5-6 piw dopoki mam kase jak przepije wyplate to juz pozniej nic nie pije az do kolejnego miesiaca

Gość dfxdsrgvsc
zxczxczxxzxcz 500 ml piwa dziennie to już alkoholizm czy sie to komu podoba czy nie] kto tak powiedzial?? stowrzyszenie naukowcow popijajac 4 kieliszek wina? a moze saczac 3 szklaneczke whiskey? a moze nayebani 3 Finlandia staczajac sie pod stoly stwierdzili, ze zrobia niezly kawal probujac zabrac kolejna przyjemnosc szaremusmutnemu czlowieczkowi? w koncu taki czlowiek na pewno ma zone, ktora wie lepiej co powinien jesc i pic i ile jej maz, kazda zona i dziewczyna moze tracic czas w solarium, na zakupach, zrec slodkie i latac na silownie ale facet wypije dwa piwka, zagra w gre na kompie i to jest niedorosly, niedojrzaly alkoholik :D :D :D

Gość idioci jestesci
gwno wiecie o uzaleznieniu, przyczynach alkoholizmu i jego definicji a najbardziej poyebana jest ewa33

Gość ospała nieco
Co tu gadać: WSZYSCY JESTEŚMY ALKOHOLIKAMI

Gość kokoklsjfdlncwjbc
dwa piwa dziennie to nie jest normalne!!! Najpierw dwa, pózniej trzy, a póżniej cztery... Organizm sie przyzwyczaja. Jeżeli ktoś wypija codziennie dwa piwa i uważa, że to ok... Alkoholizm to nie tylko pijaczek z czerwonym nosem pod sklepem. Kurde, ale wy stereotypami myślicie...] to akurat TY MYSISZ STEREOTYPOWO :O jak lubie cole za jej smak znaczy ze bede ja pila coraz wiecej? jak lubie czekolade to znaczy ze za tydzien zjem dziennie 2 tabliczki a za miesiac cale pudlo ??? (cukier to tez NALOG kochana od tego tez idzie sie uzaleznic i szybciej niz od akloholu). jak przezwyciezysz myslenie stereotypami to sie dowiesz, ze ludzie pija piwo dla smaku jak sok a nie po to zeby zayebac pale :O

otóż to, tak właśnie jest :) no ale ok, ja nie wnikam, brońcie swoich śmierdzących piwoszy, to w końcu nie ja będę oglądac ich opasłe brzuchole i wąchać ich śmierdzące piwne beki miłego wieczoru :)

Gość dwa piwa dziennie
A myślicie, ze skad alkoholizm się bierze?? Człowiek rano wstaje i budzi się alkoholikiem???? To się dzieje czasem niedostrzegalnie, powoli. Najpierw jedno piwko, później dwa, później na weekend jakaś grubsza impreza (południem piwko, wieczorem wódeczka)z wódeczką, pózniej nie widzi się w codziennym wypijaniu alkoholu niczego złego.. czasami nawet robi się przerwę - np.na jeden dzień, żeby sobie udowodnic, że to nie choroba, nie alkoholzim - a to właśni oznaki początku nałogu. na twoim miejscu próbowałabym coś z tym zrobić...

Gość oki laski laski.;-
ja ama wale coz tam wieczorkiem i to znak ze alkoholiczka jestem?oby kazdy był taki jak ja