Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipiiiiiiiswinkaa

moj synus bedzie mial na imie Bartus

Polecane posty

Gość pipipiiiiiiiswinkaa

co myslicie o tym imieniu?znacie jakis Bartoszy?jacy sa?

Gość Mój brat...
jak dla mnie imię naprawdę super!!Bartuś,Bartek....Sama bym tak drugiego syna nazwała.A brat jest super facetem.Pogodny,trochę szalony...100 pomysłów na minutę.Jak się bawi z chrześniakiem(moim synkiem)to nigdy mu nie brak energii.Tak że ja jestem za tym imieniem:)

Wolę wersję Bartłomiej ale oba bardzo ładne;-)

ja mam Bartusia i powiem ci ze super jest,taki łobuz troche,potrafi nieżle dac popalic ale strasznie też jest kochany,mówi mi ze jestem słodka i piekna taka moja przytulanka :-) Gaduła jest i nikogo sie nie wsytdzi i nie boi,w sierpniu skonczy 3 latka,pozrawiamy!!!

Zgadzam sie z popzednia opinia. Mam synka Bartusia ktory jest ulubiencem calej rodziny zarowno mojej jak i meza. Potrafi mi dac w kosc ale jednoczesnie jest kochany i slodziutki :) Kiedy sie rano budzi ( spi z nami w lozku) to mowi takim fajnym glosikiem MAMA :) i przytula sie do mnie. Przekochany jest i wszyscy ktorzy nas znaja bardzo go lubia zarowno dzieci jak i dorosli.

Gość o rany nie krzywdz dziecka
bo to okropne imię :o Kojarzy mi się z jąkającym Bartkiem :o znam dwóch Bartków którzy się jąkają :o Poza tym "Bartek" to takie wiejskie imię :o

wiejskie to sa imiona typu Nicole,jessica,Brian,Kewin itp :-O

Gość atramika
Mam syna Bartosza - ma 2 latka i jest kochaniutki. Taki mały słodziak i przytulanka z ogromnymi pokładami energii. Ale jest słodziutki i kochaniutki. Mam też córeczkę Maję i oczywiście też jest kochaniutka, ale już nie taka przylepa jak Bartuś :)

zgadzam sie chyba wszystkie Bartoszki to własnie małe łobuziaczki z wieeeelkim serduchem :-)

Gość gfvdc
niestety ale wszystko to co kojarzy się z jagodą jest fatalne.....Bratuś również :o