Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjk

Doradźcie, chcę sprzedać wózek

Polecane posty

Gość fghjk

Od dobrych paru miesięcy nie używam wózka i juz zaczyna mi przeszkadzać. Chodzi o Espiro magic 4. Jest w b. dobrym stanie, wiadomo, kółka ma piankowe, więc widac na nich ślady używania, ale jest w pełni sprawny i czyściutki. Poradźcie, za ile mogę go wystawić np na Allegro, zeby było jakieś zainteresowanie? Jak widzę tam nowe wózki za 100zł, to się zastanawiam, czy mój w ogóle by się sprzedał... Aha, kupiłam go we wrześniu 2009 za 440zł.

Gość kolorowy kubek
Twój wózek ma 2 lata, jest używany, szczerze ci powiem, że max za 150-180 zł bym wystawiła. U nas takie w komisach chodzą po 130 zł max.

Gość fghjk
Dzięki za odpowiedź. Tak właśnie myślałam, że za dużo za niego nie dostanę, mimo, ze naprawdę świetnie wygląda...

Gość czerwony październik
Ja wózek kupiłam za 200 zł od sąsiadki. Prawie nowy, w ogóle niezniszczony. Sprzedałam go na Allegro za 400 zł :))

Gość fghjk
No co ty, to niezły z Ciebie handlowiec;) Co to za wózek, jeśli można wiedzieć?

Gość Ty chcesz sprzedać
inni chcą kupić... I kupują na Floo Marktach w Niemczech za grosze. Podobny wózek można tam kupić za 20 euro. I jeszcze potargować się można - opuszczą

Gość fghjk
Ja rozumiem, ze ludzie szukają tanich okazji, ale jak się ciężko zarobi na wózek dla dziecka, to bardzo się go później ceni i szanuje. Dlatego jeżeli miałabym go sprzedać za 100zł, to wolałabym dać go komuś potrzebującemu. Co innego, gdybym sprzedała go za np. 200zł wtedy kupiłabym młodej rowerek i cos by z tego zostało;)

Gość kolorowy_kubek
Ja bym zrobiła tak, nie pisałabym z którego roku jest wózek. Solidnie opisała jego stan, wygląd, każdą ryskę, czas użytkowania i puściła licytację od 170 i kup teraz 199 zł.

Gość fghjk
Chyba spróbuję, w końcu to nie zaszkodzi. Dzięki za radę.

Gość dobra mama ania
polecam wystawiac ogłoszenia o sprzedazy np na darmowym serwisie Inforynek. pl. warto bo nie wymagaja rejestracji a serwis jest odświezony :) z wózkami bywa trudno, pełno jest ogłoszęń więc trzeba próbować wszędzie :)