Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co..

Spotykałam się z takim jednym i co Wy na to

Polecane posty

Gość wiecie co..

Spotykałam się z pewnym chłopakiem młodszym o 2lata, ciągle wypytywał mnie o różne rzeczy tak wgłębiając się w temat np. czemu nie chcesz iśc ze mną na spacer? Odpowiedź: Bo nie mam czasu nie wystarczała, tłumaczyłam więc mu się coraz częściej, coraz bardziej podkreślając szczegóły gdzie byłam i co robiłam. On jest bardzo dobry ten chłopak i bardzo się starał, ale nie wytrzymywałam i ciągle przy nim już później płakałam, bo nei wiedziałam co mam mu powiedzieć, aż się pokłóciliśmy. Teraz odnowiłam znajomość, po prostu bo nie chciałam żebyśmy się kiedyś spotkali na ulicy i nie mogli sobie w oczy spojrzeć, tylko, ze on znowu napiera na spotkania, że mam przyjechac, a jak mówię, ze lepiej będzie mu na imprezie bezemnie, to pisze mi, ze mam mu powiedzieć naprawdę, czemu nie chcę przyjechac, ze przcież mam czas dla siebie, ze on pyta spokojnie, wytłumaczyłam mu więc przez telefon spokojnie, że tego nie widzę, bo źle bym się czuła.. Teraz powtórka z rozrywki. Jestem pewna, że on to przemyśli i znowu mnie będzie "dręczył" bo inaczej nie idzie tego nazwać, teraz żałuje tego telefonu do niego, bo on już pewnie się cieszy bo ja zadzwoniłam.

Gość wiecie co..
dziecko mi zrobil a nawet nie wiem co to za jeden i jak ma na imie