Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RubinowaDamaTwoja

facet zarabiajacy 1000-1500zł-to pierdola

Polecane posty

Gość barrakuda...
no ma duze Bo jezeli jest to jakas zdolnosc, ktora moglbys przekuc na zarobek, to nie czulbys sie jak przegrana zygota :classic_cool: Jezeli masz np. bardzo bogata wyobraznie moglbys sprobowac przelac to na papier w formie opowiaan czy ksiazki. Cos jak J. Rowling z "Harry Potter"

Ale żeby przelać coś na papier to trzeba najpierw chcieć przelać coś na papier :O Co zrobić z biernością wobec wszystkiego? :O Ostatnio się tak zastanawiałem... i doszedłem do takiego wniosku... jestem takim obserwatorem, obserwuję ale nie biorę udziału... nie biorę udziały w życiu :O

Skończę studia, będzie trzeba iść do pracy, to pójdę... pójdę bo będzie taka konieczność... mimo że już teraz mógłbym rozdawać ulotki, ale nie muszę więc nie rozdaję... i co? Dostanę robotę za jakieś 1500 i będę robił za 1500 do emerytury... bo nie będę miał potrzeby rozwijania się, nie będę miał potrzeby szukania lepszej pracy... i tak jest ze wszystkim, jak nie muszę to nie podejmuję działania, dopiero jak jestem przyparty do muru, jak muszę, nie ma innego wyjścia to wtedy coś robię :O

Gość barrakuda...
no jakies dzialanie podejmujesz, w koncu klikasz i odpowiadasz na posty, nie? sprobuj pogadac ze specjalista, moze zmieni Twoje zycie. ide spac, bo jutro znowu bede nieprzytomna :O dobranoc