Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksennaaa

Cyclotest

Polecane posty

Gość katowiczanka1
Dziewczyny, błagam o pomoc! Zakupiłam Cyclotest baby używany od kogoś i sprzedający nie poinformował mnie, że jest on w wersji niemieckiej :/ czy znajdzie się któraś pomocna dusza co jest w stanie przesłac mi jakiegoś linka do polskiej wersji instrukcji czy po krótce opisać jak go używać, guziczki i wogole .... Jakby ktoś chciał mi pomóc to na ten adres: alexandra-gry@wp.pl Plisss . . .

Gość neskaaa
Poszukuję alternatywnego do pigułek hormonalnych środka antykoncepcyjnego i komputery cyklu wydają się niemal idealnym rozwiązaniem. Szperając w internecie znalazłam ofertę cyclotestu. Po przejrzeniu oficjalnej strony mam mieszane uczucia. Niby urządzenie medyczne i certyfikowane a brak badań Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego... jedynie wzmianki o niemieckich badaniach z 2004 roku (12 lat do szmat czasu, nic aktualnego). Analiza ta nie jest dostępna. Pachnie ściemą. Polecacie jakieś inne certyfikowane urządzenia?

Gość elakot
Kup Lady Compa jest przebadany przez PTG :) Dostępnych jest kilka modeli można je dobrać do swoich potrzeb. Używam i jestem zachwycona ;) urządzonko ma fajny desing i jest łatwe w obsłudze, jeszcze nie odkryłam jego wad :)

Gość szczesliwa1
Witam wszystkich.....długo staraliśmy sie o dziecko w przeliczeniu na lata, ale jakieś 2,5 msc temu szukałam tutaj opinii na temat cyklotest plus. Po wszystkich za i przeciw zdecydowałam się z moim partnerem na zakup tego urządzenia. Okazało sie ze to był strzał w dziesiątkę! obecnie jestem w 6 tygodniu ciąży..... w sumie teraz urządzenie lezy w pudełku z gwarancja i czeka na nowa właścicielkę w razie jakichkolwiek pytań to mój mail monikam2006@interia.pl powodzenia i 3mam kciuki za tych wahających sie.

Gość trocheniebaAa

Hej, 

sprzedam cyclotest MyWay (opcja antykoncepcji lub planowania dziecka).

Stan idealny. Zakupiony w czerwcu 2018. Na gwarancji.

Zainteresowanych proszę o kontakt: trocheniebaAa@gmail.com