Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veressa

dlaczego faceci o niektóre kobiety zabiegają, a inne chcą po prostu przelecieć

Polecane posty

Gość veressa

jak dziewczyna, kobieta podoba się facetowi , tak na prawdę, to stara się o nią szanuje ją. a inne które mu się podobają nie stara się o nie, tylko chce je przelecieć. dlaczego tak jest ? ja mam z tym problem, i nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. jestem nie brzydka i mam nawet ładną figurę, ale nie jestem głupia, z którą nie da się interesująco porozmawiać, ale też nie ubieram się w typowo seksowne ciuchy, tylko normalnie, a nawet mało seksownie . a już któryś raz jakiś znajomy proponuje mi seks wprost. dla mnie jest to w pewien sposób przykre. bo czuje się czasami nie jak dziewczyna, kobieta , tylko obiekt seksualny. a wiem , że są dziewczyny ładne i faceci je szanują.

Gość veressa
nie narzekam na brak powodzenia, bo podobam się wielu facetom. nie wszyscy wyjeżdżają z tekstem bezpośrednim

Gość krups
teraz masz jedyną okazję aby poskakać z płatka na płatek a gdy będziesz w wieku 40 lat to będziesz błagać aby ktoś kijem dotknął :)

Gość Anonimex
Faceci maja szacunek do kobiet ktore maja go same do siebie. Jak laska daje do zrozumienia gestami czynami ze jesT lAtwa to facet tez tak mysli.

Gość veressa
gestami , czynami - nie całuje sie z byle kim, nie przymilam się , nic z tych rzeczy. choc może to racja ,dla niektórcyh jestem za mało interesująca i ładna by ze mną być, a akurat by mnie przelecieć. choć bezpośrenio taki teks zdażył mi się 2 razy, ale nie bezpośrednio też czuje taki nacisk czasami i wiem że ten czy tamten znajomy chciałby .

Gość veressa
no i czemu wolaja za mna ciagutka? nie wiem

Gość cvferew
nie przejmuj się,faceci to debile,po prostu za dużo o nich myslisz, a to przyciąga knury

Gość efekt końcowy się liczy
pytasz się "dlaczego faceci o niektóre kobiety zabiegają, a inne chcą po prostu przelecieć" nie ma takiego podziału,faceci chcą wszystkie kobiety tylko przelecieć,ale niektóre wymagają po prostu trochę więcej starań i kretyńskich zabiegów,właśnie po to by je tylko przelecieć,efekt koncowy jest więc zawsze ten sam,hahaaa