Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komunia

ile placicie od osoby za komunie w restauracji?

Polecane posty

Gość komunia

?

Gość 80 zl.
od osoby, w tym ciasta.

Gość komunia
a jakie alkohole zamawiacie dla dzieci?

Gość komunijna wariacja
żadnych alkoholi! jak mi zostanie jeszcze parę groszy ( w co zaczynam wątpić :/ to się napiję na pewno po wszystkim

Gość komunijna wariacja
oczywiście że bez poprawin , nie mam na nie czasu , ochoty ani zdrowia

Gość komunia
dzieki za odpowiedzi

Gość trzeba bylo siostrze
kuzwa, sesje zdjeciowa tez robicie??? :P

moja przyjaciolka zaplacila 150 zl...wszystko bylo wliczone w ta cene.

Gość komunia
a wychodzi taniej?

Gość ajskwjahfwhae
ja płacę 150 zł za osobę ale bez ciasta i owoców. Catering u mnie nie wchodził w grę, bo nie mam miejsca.

Gość paulinna 32
ja 120 zł placiłam...bez tortu i bez ciast.. miałam 12 osób salaterka 1 sałaty kosztowała 120 zł1!!!! owoców było tyle co kot napłakał a na paragobie kosztowały 80 zł!!! wiadomo ze musza na czyms zarobić

Gość ona taka
ja placilam 200 zl od osoby, bylo 30 osob a jedzenia baardzo duzo. obsluga pakowala jeszcze gosciom do domu..

Gość ajskwjahfwhae
kurde, 200 od osoby???? A ja myślałam, zę dużo płacę. :o

Gość rgth
z apartamentem dla nowozenców czy bez ?

ja placilam za wesele 160 zl od talerzyka - i to bylo cale popludnie, noc az do rana - a tu widze, ze ludzie wiecej placa za komunie

Gość porąbana ta pedagog
no kuzynka robiła komunie na 70 osob i poprawiny były,, nas nie bo wracaliśmy juz do domu, bo w poniedziałek szlismy do pracy, orkiestra była i mięso z małym fajerwerkiem :D we wrzesniu jest wesele na 200 osób, problem ze ja serio nie lubie takich imprez :/

Gość mala mala miiiii
pogięło Was? w komunii nie chodzi o imprezę..

Gość orkie
a orkiestre tez zamowiliscie??????:-( paranoja co wy dorosli wyprawiacie:-(

Gość orkie
mamuśki takie wygodne w obenych czasach ze smiac sie chce!! komunia powinna byc w domu dla najblizszej rodziny a nie dla rodziny z całej polski!!

Gość w zeszlym roku komunia
Hm nie wiem po co tyle płacicie po co tak przepłacać. 200zł? Chyba naprawdę nie macie na co pieniędzy wydawać. Ja zrobiłam w restauracji komunie córki, bo nie chciało mi się gotować dla 20 osób. Ale nie wybrałam restauracji z przepychem. Za os zapłaciłam 60zł. W restauracji byliśmy od 10 to 17. Ciasta we własnym zakresie przywiozłam. Wszyscy byli najedzeni i zadowoleni.

Gość bukaaa
Wiesz, ale jak ja szukałam po restauracjach to nie było takich cen. Zaczynało się od 120 zł a miejsc i tak już nie było, bo były zarezerwowane 2 lata wcześniej. :o Nie rozumiem tej krytyki, ze ktoś jest wygodny. A co złego jest w byciu wygodnym? Dla mnie to normalne, że wolę ten dzien spędzić z dzieckiem i gośćmi niż w kuchni. Po południu wrócę do czystego domu i nie będę zmuszona do północy zmywać i sprzątać. :)

Gość już tam szaleństwo
normalna rzecz, niedzielny obiad w restauracji.... do tego u nas w kościele rodzice siedzieli z dzieckiem, więc i tak nie miałby kto przy garach stać.... ...za obiad na 13 osób zapłaciliśmy 650zł - tradycyjnie rosół, talerz mięs, ziemniaczki, kluski, 3 surówki, po obiedzie kawa.... czyli wychodzi 50zł za osobę, do tego ciasto kupowałam osobno, zapłaciłam 120zł z marcepanowym tortem + 3 połówki balchy ciasta -b. dużo zostało! ...do obiadu podaliśmy wino, symbolicznie były 4 butelki, ok 100zł kosztowały... więc w sumie ok 80zł z dojazdem za osobę.... ...miło przyjemnie, bezstresowo i zmywać nie trzeba :D nie rozumiem ludzi, którzy twierdza że jedzenie w restauracji to przesada, my na co dzień jadamy, więc tym bardziej przy jakiejś większej imprezie nie mam ochoty stać przy garach!

Jeśli szukacie ładnej i niedrogiej restauracji na przyjęcie komunijne, wiele takjich miejsc znajdziecie w serwisie www.GdzieWesele.pl Serwis skupia lokale z całej Polski, w których można zorganizować wszelkie imprezy okolicznościowe. Zapoznacie się z ofertami, obejrzycie zdjęcia i poznacie opinie klientów, którzy najlepiej orientują się czy warto polecić dany lokal.

Gość jestem kelnerka....
poszukaj restauracji takiej w ktorej nie placisz konkretnej kwoty za osobe tylko takiej w ktorej placisz za to co zamowisz! Bo np. w restauracji w ktorej ja pracuje placisz roznie w zaleznosci od menu. I tak...niektorzy maja tlyko obiad i kawe z ciastem. Niektorzy maja jeszcze kolacje, a niektorzy w miedzyczasie jeszcze przystawki. Szefowa sali lub menager zrobi razem z Toba kompletne menu i wycene i bedziesz wiedziala co masz. Niedawno kolezanka robila dziecku komunie w jakiejs restauracji sie cieszyla, ze ejst tylko 80 zl za osobe a pozniej dostali tyle jedzenia co kot naplakal. Poza tym radze ci zrobic tylko obiad i ciaste +kawa+tort(ewentualnie desery lodowe ) komunie sa nudne i ludzie sie nudza juz po kawie....poza tym nie kieruj sie zasada "zastaw sie a postaw sie" komunia dziecka to nie cyrk.

Gość ASIEK998
wy korwa o wesele pytacie czy o komunie??????????????? dziecko do komuni wstepuje a wy z tego wesela robicie żalllllllllllllllllllll zamiast skromnie dzieci chowac to hymmmmmm nawet nie chce dalej pisac bo debil nie zrozumie..........

Gość gość
ceny w restauracjach sa rozne, zalezy od ilosci jedzenia godzin, w których jest przewidziana rezerwacja itd. wahaja sie czesto nawet od 70 do 150 zl od osoby. My robilismy komunie w www.fantasmagoria.katowice.pl i duzo nie zaplacilismy :)

Gość gość
Ja komunię mojego dziecka robiłam w domu, zaprosiłam najbliższą rodzinę i znajomych i zamówiłam catering z www.lasuch.waw.pl z Białołęki w Warszawie. Nie kosztowało mnie to wiele, a jedzenie było smaczne i świeże. Do tego uważam, że tego typu spotkania lepiej w domu urządzać