Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

O kurva, zaraz mam mature, a spałam 1,5 godziny!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość malaga tikitaki i kasztanki
CarrieBradshaw-i jak Ci poszlo:P nie bylo chyba takie trudne ale ja żaluje ze sie wiecej nie uczylam:O tak to z palcem w dupie by sie mialo 80% min. a teraz to...:O no ale najwazniejsze to zeby wszyscy zdrowi byli hahha xD a tak na poprawe humoru moja historia z dzisiaj;p w gaciach zrobila mi sie dziura:P wczoraj jej nie zauwazylam a dzisiaj jak ubralam i siadlam na klopie to patrze dziura nie jakas wielka i nawet nie bylo jej widac to mowie sobie "co tam.ide":D moj facet mieszka blisko szkoly to ze mialam czas to jesscze do niego wpadlam i tak patrze w lustrze a ta dziura juz taka ze mozna dlon wsadzic:O hahaa szybko to nitka zszylam i dawaj na mature dobrze ze mi gacie nie strzelily jak usiadlam do pisania xD

A nie było tak źle, ale wyniku ostatniego na bank nie przebiłam. :O Licze na max 80 pro. A Ty pisalas rozszerzenie czy podstawe? :P

Gość IMO13811
Kolejna okazała się młodą siksą - to jakaś plaga!

Gość IMO13811
Maturzystka = młoda dupencja. Jakieś pytania? :classic_cool:

Ja rozszerzenie. Jeszcze nie, własnie wróciłam do domu, ale coś tam w goglach patrzyłam, to nie ma jeszcze chyba :P

Gość po co porawiasz carria
i tak bedziesz w tesco zapertalać

Kurva to nie to, tak patrze i mysle, że jakieś nieznajome zadania. :O Powiem tak, trudne nie było, a wrecz bardzo łatwe jak dla mnie, ale 3 lata nie miałam kompletnie styczności z biologią i załuje teraz, ze sie nie uczyłam. :classic_cool:

W sumie tak kompletnie to tylko na jedno zadanie nie znałam odpowiedzi. :classic_cool: Strasznie mało osób u mnie pisało, max 30, a moja eks szkoła spora jest. Pamiętam jak ja pisałam to z 80-90 osób pisało biologię. :O

Gość IMO13811
No! Myślałem, żeś gówniarzowo. ;)