Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaserwat

dziadek jako niania??????????

Polecane posty

Gość adaserwat

myślicie że facet-dziadek (56 lat) może podołać obowiązkom niani. Niedługo wracam do pracy i nie chcę dziecka zostawiać pod opieką obcej osoby. Dziadek bardzo kocha wnusię ale nie wiem czy wytrzyma z nią 8 godzin. Córcia ma 9 miesięcy i jest mocno absorbująca... zastanawiam się co zrobić, macie jakieś doświadczenia a propos dziadków niań ???? :)

Gość aska vcxz
U moich sąsiadów tak to właśnie wygląda i świetnie się sprawdza, wszyscy zadowoleni. Ale oni i dziadek mieszkają na tym samym osiedlu więc przynajmniej transporty odpadają.

Gość Kasia22.....
Mój tata jako niania sprawdza się fantastycznie :) Mam 2 siostry, które mają po 2 dzieci i co chwilę siedzi u jednej bądź u drugiej i się nimi opiekuje - a w wakacje przyjeżdża do dziadków cała czwórka. Teraz liczę na to, że jak będę chciała wrócić do pracy po urodzeniu swojej córeczki teść się nią zajmie (jest na emeryturze i pierwsza wnuczka) i będziemy zadowoleni :)

Gość miii
Mój tato opiekuje sie moim synem, odkad ten skonczyl osiem miesiecy. Dzis synek ma dwa lata i trzy mce i dogaduja sie doskonale. Jesli chodzi o karmienie, przewijanie, usypianie to na medal:)