Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A-129 MANGUSTA

Dzień Dobry !

Polecane posty

Jaki dzień dziecka Krakus ? To my teraz czerwiec mamy ? :) Levviatan, znam fajniejsze miejsca na znalezienie seksownej i mądrej kobiety niż Kafe :)

Gość Krakus jeden
mangusta no widzisz jeszcze nie czerwiec,a juz dzien dziecka:P

Widzę Krakus, że posiadasz przywileje do obchodzenia dnia dziecka częściej niż inne dzieci :) Jesteś z elyty ? :D

Gość Krakus jeden
elyta podobno w stolycy mieszka,ja jestem normalny czlowiek:) mangusta ciekawie brzmi ta biblioteka:P

no wiesz jakby odrazy zaczął np. ciebie macać to dostałbym od ciebie piękne odbicie ręki na policzku i tyle by było tej znajomości :P

Gość Krakus jeden
Jakie macanie,podchodzisz lapiesz delikatnie za wlosy i calujesz namietnie,tak ze pannie dech zapiera w piersiach i nie wie co powiedziec.Potem sie przedstawiasz i nawijasz:P

Levviatan- "no wiesz jakby odrazy zaczął np. ciebie macać to dostałbym od ciebie piękne odbicie ręki na policzku i tyle by było tej znajomości " Na policzku to może nie, preferuję inne miejsca do zadania bólu przy takim geście jaki opisujesz :) Krakus-- "akie macanie,podchodzisz lapiesz delikatnie za wlosy i calujesz namietnie,tak ze pannie dech zapiera w piersiach i nie wie co powiedziec" Heh, ona wie co ma powiedzieć : spieprzaj dziadu :P Koktajl Mleczny - "Dzień dobry, kocham Cię, już posmarowałam Tobą chleb " Kogo kochasz ? :) "U mnie pada" U mnie skwar :)

Gość figot fago
mangusta jakos nie bardzo Ci wierze,ale z racji tego ze jestes piekna kobieta nie bede sie sprzeczal:P

Gość Krakus jeden
mangusta jakby dobrze calowal,to bys oddala pocalunek i nie mowila spieprzaj dziadu

aa............. :D :D Figot Fago - "mangusta jakos nie bardzo Ci wierze,ale z racji tego ze jestes piekna kobieta nie bede sie sprzeczal" Ale odnośnie czego mi nie wierzysz ? :) Koktajl- nie znam takiej piosenki :) Ale my Ciebie też kochamy albo pokochamy :)

Krakus- "mangusta jakby dobrze calowal,to bys oddala pocalunek i nie mowila spieprzaj dziadu" Heh uwierz, że są większe "wartości" niż dobre całowanie :P Koktajl- GRATULUJĘ !!! 🌼

Gość Krakus jeden
oczywiscie ze sa wieksze wartosci,ale czasem trzeba od czegos zaczac:)

A-129 MANGUSTA A dziękuję 🌼 Nic specjalnego, jeszcze nie znam szczegółów ale będę sprzątać u ludzi w chałupach :) Zaczynam jakoś pod koniec maja albo na początku czerwca :)

Krakus nieważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz :) Koktajl, są również ludzie bez pracy, więc grunt, że znalazłaś pracę - dasz radę :)

Gość Krakus jeden
mangusta oczywiscie ze tak,ale poczatki sa trudne;)

Trudności przychodzą później Krakus. Szczególnie jak do kurwicy doprowadzają porozrzucane wszędzie skarpetki :) Cześć Jen, smacznego :) Ja 2 kawa :)

Gość Krakus jeden
mangusta skarpety to nie moja dzialka,jestem zbyt pedantyczny i nie toleruje balaganu i brudu.No moze czasem wkurza mnie wycieranie lazienki po kapieli:)

Mangusta -. może i wolisz inne alt to nie zmienia faktu że mój podryw tego typu skończył by się niepowodzeniem :P