Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka234

KOPENHASKA OD DZIŚ !!! ZAPRASZAM !!

Polecane posty

Gość alka234

HEJ DZIS 1 DZIEŃ . KAWA JUZ ZA MNA. TERAZ KOLEJNY POSILEK W GODZINACH 12-14. MAM NADZIEJE ZE WYTRWAM W POSTANOWIENIU I UDA MI SIE SCHUDNAC. W CHWILI OBECNJ WAZE 82,2 PRZY WZROSCIE 173CM BEDE SIE WAZYC CODZIENNIE . WIEM ,ZE TO NIE JEST MĄDRE. ALE BEDE ROBIC TO SPECJALNIE ZEBY ODWIEDZAJACY TEN TEMAT -ZOBACZYLU JAK MI IDZIE. POZDRAWIAM SERDECZNIE I ZAPRASZAM DO WSPOLNEGO ODCHUDZANIA. RAZEM RAZNIEJ :)

Gość skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie powiem, że super dieta, ale bardzo skuteczna i pozwalająca doprowadzic sie do wyglądu spoko. Robiłam ja jakieś 5 lat temu i schudłam wtedy ok 6 kg i nigdy nie przytyłam od tamtej pory, miałam oczywiście więcej do zrzucenia i próbowałam innych diet i i na żadnej nie udało mi się schudnąć dalej. Więc może zacznę.... Ale od jutra.

Gość alka234
skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ICZEKAM TU NA CIEBIE JUTRO :)

Hej :) A ile kilo chcialabys schudnąc?:) Ja tez mam 173 i walcze z kilogramami:P Powodzenia !:) I kup sobie jakies witaminy polecam maxiwit dieta uzupelnia niedobory witamin dobre przy takich dietach :)

Gość alka234
EWELINA- JA TO BYM CHCIALA SCHUDNĄĆ DO 65KG CHOCIAZ. WIEM ,ZE NA KPENHASKIEJ TYLE NIE SCHUDNE. ALE DOBRE I TE 5 BY BYLO NA POCZATEK. NARAZIE JESTEM PO OBIEDZIE I TRWAM W POSTANOWIENIU .

Gość ska_toja
To ja skaaaaaaaa, mnie by poratowało 5 kg również, na prawdę byłoby znośnie.

Gość alka234
skaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ile wazysz obecnie?

Gość ja po kopenhaskiej bardzo chor
owałam. Pod koniec było mi bez przerwy zimno i słabo. Po diecie miałam kłopoty ze snem. Kilogramy wróciły z nawiązkom w zaskakująco krótkim czasie :O

Gość ska_toja
Startuje z 65 kg przy 170 cm. 5 kg moj cel.

Gość alka234
DZIEN 2 SIEDZIE PRZY KAWCE I JESTEM WNIEBOWZIETA - JESZCZE NIE MOGE SIE NACIESZYC MOJA NOWA WAGĄ. KOCHANE DZIS ZANOTOWALAM 81,0 KG. POSZŁO JUZ 1,2 W 24 GODZINY. SWITNY WYNIK. WIEM ZE NA POCZATKU JEST TAKI SPADEK POTEM ORGANIZM SIE PRZYZWYCZAI I BEDZIE SPADAC WOLNIEJ . ALE CHYBA KAZDY ODCHUDZAJACY ROZUMIE MOJA RADOSC :) ABYM TYLKO WYTRWALA. WCZORAJ PO TEJ KOLACJI Z SALATA CZULAM SIE FATALNIE . BOLAL MNIE ZOLADEK . RZYGAC MI SIE CHCIALO . ALE WYTRZYMALAM . JAK POMYSLE SOBIE ZE DZIS OBIAD TEN SAM TO WIEM ZE BEDE TO JADLA NA SILE . BLEEE JA NIE NAWIDZE TAKIEJ SUCHEJ SALATY. NO ,ALE MAM NADZIEJE ZE SIE NIE PRZELAMIE TYM BARDZIEJ ZE EFEKTY JUZ SĄ. POZDRAWIAM I ZAPRASZAM NA WSPOLNE POGADUCHY.

Gość andaluzjanka
Madziulka i jak pomaga ten asystor??

niby pomaga,ale w napadzie mi nic nie pomaga.Powiem tyle,jak wzielam na noc czulam się w miare syta tzn nie burczalo mi w brzuchu mimo iz caly dzien nie jadlam.

Madziulka to ty masz malo do zrzucenia - w sumie nawet nie masz nadwagi - mi do prawidlowej wagi tzn tej wzrostowej brakuje jeszcze bagatela 8kg- ale wiadomo ze chcialabym mniej wazyc niz 7 3 kg - chociaz i z tego efektu bylabym zadowolona ogromnie. zawsze bylam przy kosci - nawet nie pamietam kiedy moja waga pokazywala 69 kg :( moze w podstawowce kiedy naprawde bylam mocno otyla :( dlatego ta kopenhaska to chyba moja ostatnia deska ratunku . a odruchy bulimiczne tez mam :( juz od 6 lat ... gdyy nie to to juz bym ze 120 kg wazyla.

wczoraj zjadlam troche,ale w granicy rozsadku i mnie moj partner zdenerwowal..momentalnie...wc i palec.

Gość marrysqare8777
hej:) ja jestem dzis pierwszy dzien na kopenhaskiej. MUSZE wytrwac. probowalam juz kilka razy dawno temu, albo wytrzymywalam 2 dni albo dzien....:D raz wytrwalam 7 dni, efekt byl naprawdw widoczny, wyszczuplalam.... teraz sie uda bo mam determinacje i bede pisac kazdego dnia! przygototowuje wlasnie lunch:) a jak wam idzie?

Ja dzisiaj zaczelam 3 dzien Kopenhaskiej. Zaczynalam ta diete chyba ze 3 razy i nigdy nie wytrwalam do konca. Tym razem porzadnie postanowilam wziac sie za siebie. Najgorsze, ze 13, ostatni dzien diety wypada w moje urodziny, wiec nawet napic sie nie bede mogla, ani dobrego obiadu zjesc, ale dla ladnej figury warto wstrzymac sie ze swietowaniem ;) Niepokoi mnie fakt, ze wszyscy pisza, ze w ciagu kilku pierwszych dni obserwuja spadek wagi. Mnie sie wydaje, ze nic sie nie poprawilo, oprocz talii, kktora wydaje sie byc bardziej zarysowana. Co prawda nie mam w domu wagi i nie kontroluje tego czy kilogramy spadly, ale wydaje mi sie, ze o ile cokolwiek schudlam, bylaby to woda, wyplukana z organizmu. Pozdrawiam dziewczyny :)

Gość marrysqare8777
witam znow, wrocilam juz do domu, zjadlam obiadek i koniec:) dzis tylko woda woda i woda:) nie chce mi sie jesc, jestem zmotywowana:D jeszcze tylko 12 dni:D obym byla kazdego dnia tak optymistyczna;p buziaki! zajrze jutro:)

2 DZIEN PRAWIE ZA MNA. NIEWIEM CO SIE DZIEJE . CHYBA NIE MOGE JESC TEJ SUCHEJ SALATY . TAK STRAZNIE SIE ZLE PO NIEJ CZUJE . ZOLADEK MNIE BOLI I ZBIERA NA WYMIOTY . JUTRO JUZ 3 DZIEN I KROMECZKA RAZOWCA PRZEDEMNĄ I NAJWIEKSZE JABŁUSZKO JAKIE BEDZIE W SKLEPIE I POMIDOREK :) MOGE POWIEDZIEC ZE GLODNA NIE JESTEM TYLKO TAKA STRASZNIE SŁABA ... JAKAS TAKA WYPOMPOWANA... MAM NADZIEJE ZE JUTRO ZNOW BEDZIE SPADEK . W TAKIM RAZIE DO JUTRA. DOBRANOC. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !!

Oslabienie organizmu jest jednym ze skutkow ubocznych tej diety. Lepiej sie w tych dniach nie przemeczac bo latwo o zaslabniecie. Ja sama, ledwo dzisiaj z lozka wstalam.

HEJ ! DZIS ZACZYNAM 3 DZIEŃ DIETKI . PIJĘ WŁAŚNIE KAWKĘ . DZIS NA WADZE ZANOTOWAŁAM 79,9KG CZYLI 2,3 KG SPADŁO W CIĄGU 2 DNI ... CZY TO NIE ZA SZYBKO? CIESZĘ SIĘ OWSZEM ,ALE ZEBY TO SIE NA ZDROWIU NIE ODBIŁO... POZATYM CZUJĘ PO SP[ODNIACH ,ZE BRZUSZEK SIE ZMNIEJSZYŁ :) SWIETNIE . POZDRAWIAM I ZYCZE MILEGO DNIA !!

Gość nie ma niestety
Stosujesz bardzo niezdrową dietę, a boisz się, że niekorzystnie odbije się na organizmie zbyt szybki spadek dwóch kilogramów? bez jaj :O

Gość ska_toja
To normalny spadek na tej diecie, zapewne większość to woda. A u mnie dzisiaj nie ma spadków. Hmm ale zaczynam drugi dzień.

WEZCIE POD UWAGE TO ,ZE JA MAM SPORO KILO DO STRACENIA . TO MA DUZE ZNACZENIE W SPADKU WAGI TZN W ILOSCI KILOGRAMOW. WIADOME JEST ZE OSOBA WAZAACA 60 KILO SCHUDNIE MNIEJ NIZ TA Z 80 KILOWYM BALASTEM. NA TEJ SAMEJ DIECIE. WIEM ,ZE TO NARAZIE WODA. DLATEGO STARAM SIE TEZ CWICZYC.

Jesli ma sie troche wiecej do zrzucenia to na poczatku te kilogramy beda szybko spadac. Ja po trzech pelnych dniach mam wrazenie, ze nie zeszlo mi absolutnie nic :( A stosuje sie do tego jadlospisu bardzo szczegolowo. Nic nie modyfikuje, nic niczym nie zastapiam, wiec nie wiem co sie dzieje :/