Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alka234

KOPENHASKA OD DZIŚ !!! ZAPRASZAM !!

Polecane posty

Nie mam wagi w domu. Ale ta diete przechodzilam juz wczesniej, nie dociagnelam jej do konca co prawda, przestalam w 6 dniu, ale w ciagu tych pierwszych dni, widzialam efekty. Na buzi mi baaardzo duzo zeszlo. Twarz zawsze najszybciej mi chudla, a teraz wygladam tak samo jak wczesniej i wydaje mi sie, ze z pewnoscia po 3 pelnych dniach diety, cokolwiek by bylo widac. U Ciebie widze, ze kilogramy leca w dol :) Gratuluje ! Jak tam z odczuwaniem glodu?

Gość marrysqare8777
hej dziewczyny! drugi dzien prawie za mna, dzis wyszlam z domu o 6.30, wrocilam dopiero teraz, intensywnie.... wszystko zgodnie z jadlospisem. fakt, jestem glodna, ale nie poddam sie:) w ogole jezdzilam dzis 2 godziny na rolkach wieczorem:) jeszcze 11 dni. dodam, za startuje z wagi 72 kg.

Gość ska_toja
Hey alka:) Do Ciebie też tutaj zaglądam. Jak tam idzie? U mnie spadek o 1,3 kg. Dzień trzeci zaczynam.

NO COZ U MNIE DZIŚ WAGA DO GÓRY 80,1 WIEDZIAŁĄM ZE TAK BEDZIE ,ALE NIE PODDAJE SIE . DZIS 4 DZIEN . NIE PODDAM SIĘ .

Ja mam dzis 5 dzien i musze przyznac ze czuje sie bardzo kiepsko. Caly dzien bylo mi slabo i niedobrze. Dopiero teraz wrocilam do domu od rana i odpoczne, majac nadzieje, ze jutro bedzie lepiej. I jesc mi sie chce tak samo jak mi sie chcialo na poczatku. Dalej mam potworne uczucie glodu.

Gość ska_toja
U mnie koniec trzeciego dnia, ale też czuję głod, znaczy się teraz wieczorem już na szczęście nie., ale nie mogłam się doczekać kolacji jak nigdy.

Gość ska_toja
U mnie podobnie jak u alki, 4 dzien i lekko w gore, ciekawe dlaczego. No nic, nie poddaje sie walcze dalej. DZIEn IV

witajcie byłam kiedyś na tej diecie, nie raz... jednak zawsze przytyłam... ale się nie pilnowałam, a tu trzeba po dietce zwiększać kalorie stopniowo..hm? ja nie dałam rady :( życzę Wam powodzenia

U MNIE DZIS W KONCU SPdek . nie jest zle. W PONIEDZIALEK Napisze wiecej - bo weekend i nie ma czasu na kompa- . poZdrawiam .