Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gladyssss

Co myślicie o tym leżaczku bujaczku dla 2 mies dziecka? Proszę o opinie

Polecane posty

Gość Gladyssss

http://allegro.pl/fisher-price-3w1-lezaczek-fotelik-bujaczek-do-18kg-i1591299978.html myślałam też o tym: http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-wibracje-2w1-0-18kg-i1594606527.html albo ten, ale ten juz droższy: http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-0-18-kg-t4145-i1584683389.html Póki co, małego bujam w foteliku samochodowym... Bardzo proszę o opinie, bo chciałabym bujaczek jeszcze dziś zamówić, a nie wiem, jaki najlepiej się sprawdza....

miałam podobny do tego 1, też z FP tylko z ze starszej kolekcji - z małpkami. - sam leżaczek - fajny, materiał bardzo łatwo sie prał i szybko wysychał, minusy to wibracje - mój Synek ich nie cierpiał i 2 sprawa, fotelik po pr4zerobieniu na taki fotelik bujany u nas sie nie sprawdził, Synek jak miał ok lat to lubiał się na niego wspinać i stawać na foteliku trzymając sięoparcie, nie raz zrobiłby mi fikołki razem z fotelikiem, dlatego musiałam go schować, ale akurat pojawił się u znajomych 2 maluszek, i wiem ze koleżanka tez była z niego zadowolona, obecie jest juz u 3 malucha i nadal jest cały i sprawny :)

Bardzo fajna sprawa mój chrześniak się w takim buja i sie mu zdecydowanie podoba polecam

Gość Gladyssss
Inka- który - peirwszy, drugi czy trzeci? Nie chcę wywalać z adużo kasy bo właśnie - nie wiem, czy wibracje i ten leżaczek ogólnie przypadnie do gustu mojemu synkowi. A ten trzeci leżaczek dośc podobny do fotelika samochodowego, który już mam :/ to który kupić, może ten pierwszy?

Gość Gladyssss
Zajefajna, a czy ten drugi ma regulowane oparcie tak, zeby dziecko było w pozycji półleżącej? Bo wydaje mi się, że dziecko w nim raczej siedzi, a mój synek ma dopiero 2 miesiące... Nada się dla tak małego dziecka bez szkody dla jego pleców?

Gość Gladyssss
W opisie pisze "delikatna regulacja kąta oparcia..". :/

Gość ja mam ten trzeci
i jestem bardzo zadowolona. Jest ładny, stabilny i praktyczny. Moje dziecko ma go od urodzenia, niedługo będzie miało dwa lata i nadal z niego korzysta.

Ma trzystopniową regulację :) dziecko może też leżeć, na zdjęciu jest chyba najbardziej podniesiony.

Gość ja mam ten trzeci
a z wibracji w ogóle nie korzystałam, może zaledwie dwa razy, ale dziecko raczej się tego bało...

wibracji nie używałam , moja córka zaczynała płakać . Generalnie polecam , docenisz ten zakup . Ja miałam ten za 189 zł , tylko inny kolor . Pamiętam że za nowy zapłaciłam z przesyłka cos ponad 200 zl, a potem opchnęłam na allgero za więcej niż połowę ceny .

Gladyss , moja córka miała nawet mniej niz 2 miesiace jak leżała w tym bujaczku . Na początu kładłam ją tam w rozku , bo jednak na płasko się rozłoży ten lezaczek ( zreszyta zaden z tych się tak nie rozłozy ) Mieliśmy też inny bujaczek z FP , taki co sie sam buja i tamten to tak jakby kołyska była - też się u nas super sprawdził.